HAY Terrazzo

Het is niet moeilijk om te raden hoe de HAY Terrazzo collectie zijn naam heeft gekregen. Qua vorm zijn de Terrazzo tafels eenvoudig en functioneel, maar de voet voegt aan deze eenvoud en functionaliteit een decoratief detail toe. De door de Deense Daniel Enoksson ontworpen Terrazzo tafels van HAY zijn allemaal voorzien van een voet van gekleurd en decoratief terrazzo. De voet van terrazzo zorgt voor de unieke en kenmerkende uitstraling en maken van de tafel een echte blikvanger. Door de vele varianten op de HAY Terrazzo tafel zit er voor eenieder wel een passend exemplaar tussen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Geschiedenis van HAY

Het Deense designmerk HAY is relatief nieuw en ongekend populair. HAY is in 2002 opgericht met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren met oog voor modern wonen en geavanceerde industriële productie. Samen met ’s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers creëert HAY rechtlijnige, functionele en esthetische designs. Door het combineren van HAY’s grootste inspiratiebronnen, stabiele structuren van architectuur en de dynamiek van de mode, maakt het merk producten van duurzame kwaliteit die een meerwaarde bieden voor de gebruiker. De veerkrachtige HAY tuinmeubelen zijn hier een mooi voorbeeld van. 

Karakteristieke terrazzo basis

De Terrazzo statafel buiten laag van HAY is net als alle andere tafels uit de Terrazzo familie vernoemd naar het materiaal waar de opvallende basis van de tafel van is gemaakt. Terrazzo is het Italiaanse woord voor terras en is een materiaal dat oorspronkelijk vooral werd gebruikt als vloerafwerking. Doordat het materiaal erg decoratief is door alle kleine korrels met verschillende kleuren die erin verwerkt zijn, wordt het materiaal ook voor steeds meer andere dingen gebruikt. Het gekleurde terazzo is het geheim achter de duurzaamheid van de karakteristieke HAY Terrazzo tafels.

Indoor versus outdoor met HAY Terrazzo tafels

De naam verklapt al dat de Terrazzo Round tuintafel 70 van HAY ideaal is voor in de tuin, maar je kunt met deze tafel met terrazzo details allerlei verschillende kanten op. De opvallende en veelzijdige tafel past in een breed scala aan binnen- en buitencontexten waaronder kantoren, cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons. De Terrazzo statafel buiten hoog van HAY is bijvoorbeeld perfect voor een café of terras terwijl de Terrazzo Square 60x60 tuintafel van HAY handig is voor op kantoren of voor in de tuin. Door het gebruik van terrazzo en hoogwaardig elektrisch gegalvaniseerd staal met een poedercoating is deze tafel bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

HAY Terrazzo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Terrazzo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.