HAY tuinstoelen

Tegenwoordig kun je naast je huis ook je tuin vullen met design. Namelijk met de stijlvolle collectie HAY tuinstoelen. Door de ontwerpers van deze tuinstoelen werd het maken omschreven als het trekken van een lijn die eindeloos doorgaat. Meters en meters staal dat zo gebogen wordt dat het uiteindelijk een strakke simpele stoel vormt. De HAY Palissade Armchair tuinstoel is een mooi voorbeeld van deze omschrijving. Simpel, stijlvol en hij past overal. Doordat alle tuinstoelen van HAY gemaakt zijn van roestvrijstaal met daaroverheen een mooie poedercoat kun je ze het hele jaar buiten laten staan. Je kan hierdoor zonder enige moeite alle zonnestralen van het jaar meepakken. Ben je op zoek naar een stoel die naast buiten ook binnen heel goed staat? Bekijk dan de tijdloze HAY Hee Dining tuinstoel. Hiermee sla je twee vliegen in één klap.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-32 van 32 producten Sorteren op 1-32 van 32 producten Terug naar boven

Design van HAY

HAY is een populair designlabel uit Denemarken dat sinds 2002 een stempel drukt op de designwereld. De oprichters Rolf en Mette HAY staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw, ongecompliceerd, vrolijk en eenvoudig jasje. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast tuinstoelen heeft HAY ook prachtige banken, barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door verschillende kleuren zoals zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen. Het interessante is dat de ontwerpers van HAY nooit een opdracht meekrijgen. Ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Je ziet dit terug in de verschillende producten. Lees hier tips voor het onderhouden van tuinmeubelen.

HAY tuinstoelen: dé Palissade collectie

Wanneer je deze HAY Palissade tuinstoel hebt, ben je goed voorbereid op de stralende lentemiddagen en lange zomeravonden die er elk jaar weer zijn. Deze tuinstoel met armleuningen is namelijk net wat breder en dieper dan de andere tuinstoelen van HAY. Hierdoor is hij heerlijk om lang in te relaxen. Dus vroeg beginnen met de borrel en laat in de avond eindigen met een kaasplank gaat makkelijk zonder last te krijgen van je rug. Dit komt door het comfortabele model dat deze tuinstoel biedt. Maar wat bij lang tafelen natuurlijk niet gemist kan worden is een tafel. Hiervoor zijn er al complete HAY tuinsets met tafels en stoelen samengesteld. Alvast succes met het kiezen van de kleur!

HAY tuinstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY tuinstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HAY, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.