HAY Wooden Hand

De handen uit de HAY Wooden Hand collectie helpen je graag een handje. In allerlei maten is de hand verkrijgbaar. Waarvoor kan je deze hand allemaal gebruiken? Hij houdt graag je sierraden vast, maar ook je afwasborstel of pen. Handig voor de sloddervos, maar ook leuk als woonaccessoire in je interieur. Op een speelse manier kan je jouw interieur zo decoreren. Niet alleen in je woning, maar ook op je werkplek kun je de Wooden Hand kunst large van HAY kwijt. Je collega’s zullen verbaasd opkijken bij het zien van deze hand. Wil je toch liever een kleinere hand op je bureau of in je huis? Neem dan de Hand kunst small. Deze hand is 13,5 centimeter hoog en 6 centimeter breed. Mist er iets in je huis? De handen uit de HAY Wooden Hand serie reiken je het aan. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk, en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos, en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals, Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en meubels.

De HAY Wooden Hand collectie helpt je een handje

Ben je vaak je bril of sleutels kwijt? Dan is de HAY Wooden Hand kunst medium de perfecte oplossing voor jou. Je hangt je sleutels of bril eenvoudig op aan de vingers van deze hand. Zo heb je altijd één plek in huis waar deze spullen in het zicht hangen. De HAY Wooden Hand Forearm kunst medium plaats je in de vensterbank of in de kast. Je fleurt deze hand op door bijvoorbeeld een bloem in de hand te plaatsen. Is een keer iets anders dan een vaas met bloemen. In een handomdraai zorgt de Forearm kunst large ervoor dat je meer drama krijgt in een saaie ruimte. Hij is gemaakt van samak hout en de originele houtkleur is nog goed te zien. De vingers van alle handen zijn buigbaar en de pols kun je draaien. Met één van de kunststukjes uit de Wooden Hand collectie van HAY is uniek design voor niemand meer te hoog gegrepen.

HAY Wooden Hand collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Wooden Hand collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de HAY Wooden Hand collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de HAY Wooden Hand collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.