HAY Revolver

Aan een bar horen fraaie barkrukken. In de HAY Revolver collectie vind je verschillende barkrukken die ervoor zorgen dat je er comfortabel bij zit. De kleinste barkruk uit deze serie is de HAY Revolver draaibare barkruk small. De naam van deze barkruk komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het zitvlak kun je namelijk 360 graden draaien waardoor hij je doet denken aan de cilinder van een revolver. Deze barkruk gaat 65 centimeter de hoogte in en heeft een diameter van 34 centimeter. Grijs, rood of zwart? Dat zijn de kleuren waar je uit kunt kiezen. Weet je het al? Eigenlijk maakt het niet uit voor welke kleur je kiest, want deze barkruk eist je aandacht toch wel op. Wil je meer weten over deze collectie? Kijk dan snel verder!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk, en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos, en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en meubels. Een heel bekende serie van HAY zijn de stoelen en bakrukken. Door de hoeveelheid kleuren, stofsoorten en onderstellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Keuze genoeg in elk geval.

HAY Revolver barkrukken: klein of groot?

Weet je al naar welke hoogte je moet kijken bij de aanschaf voor een barkruk? Dat leggen we je hier graag even uit. Een barkruk met een hoogte van 65 centimeter verdient een plekje aan een bar met een hoogte van 90 tot 95 centimeter. De HAY Revolver draaibare barkruk large gaat 75 centimeter de hoogte in. Deze barkruk kun je daarom goed kwijt achter een bar met een hoogte van 100 tot 105 centimeter. Door het design van deze barkrukken kun je je voeten mooi kwijt op het steuntje onderaan. Deze beauty’s van HAY zijn hoe dan ook een verrijking voor je keuken. De combinatie van gepoedercoat staal en aluminium maakt deze barkrukken tot gewilde exemplaren.

HAY Revolver collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Revolver collectie. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Revolver collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de HAY Revolver collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de HAY Revolver collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.