HAY Two-Colour

Wat een heerlijk kleurrijke collectie, die Two-Colour van HAY! De tafels in deze serie zijn niet alleen een feest om aan te zitten, maar ook om naar te kijken. Zoals we van HAY gewend zijn komen de tafels weer in vele verschillende kleurvariaties waarbij je de keuze hebt voor een onderstel in een bepaalde kleur en een tafelblad in een bepaalde kleur. Uitpakken? Ga dan voor het opvallende groene of rode tafelblad. Liever iets subtieler? Kies dan bijvoorbeeld voor een grijs of blauw tafelblad en pak wat meer uit met het onderstel, dat ook in verschillende kleuren beschikbaar is. Scrol rustig door de verschillende opties en kies jouw favoriet!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

HAY Two-Colour: kleurrijk en simplistisch

HAY is een razend populair merk, en dat terwijl het nog relatief ‘nieuw’ is. Het werd opgericht in 2002 door Mette en Rolf Hay. Het merk brengt sindsdien de ene na de andere succesvolle collectie op de markt. Bijna allemaal kleurrijk, vrolijk en simplistisch: alle aandacht gaat naar het essentiële. En we kunnen met zekerheid zeggen dat dat ook bij de HAY Two-Colour weer het geval is. De prachtige tafels uit deze collectie zijn aan de ene kant minimalistisch, vooral als we kijken naar de vorm. Maar aan de ander kant springt hij er juist uit omdat hij (de naam zegt het al) twee verschillende kleuren heeft die meteen in het oog springen. Welke HAY tafel is jouw favoriet?

HAY Two-Colour

Muller van Severen beschrijft de Two-Colour collectie van HAY als het perfecte huwelijk tussen twee materialen. De Two-Colour tafel 120 bijvoorbeeld, heeft ten eerste een onderstel van gepoedercoat staal en ten tweede het tafelblad van volchromat (MDF). Deze twee materialen werken perfect samen om de beste tafel te creëren. Je kunt qua tafelblad trouwens ook kiezen uit twee verschillende vormen. De rechthoekige variant (bijvoorbeeld de Two-Colour tafel 200x90) is er in drie maten en daarnaast is er ook een variant beschikbaar met een rond tafelblad. Deze is er in twee maten. Eigenlijk is het dus simpel: kies de kleur van het blad, kies de kleur van het onderstel én kies de vorm van het tafelblad. Voilà! De tafel van je dromen is geboren.

HAY Two-Colour collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Two-Colour collectie. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Two-Colour collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de HAY Two-Colour collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de HAY Two-Colour collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.