Kartell Kabuki

Het is niet moeilijk om onder de indruk te raken van de lampen uit de Kartell Kabuki collectie. De tafellampen, vloerlampen en hanglampen hebben een allesbehalve alledaags uiterlijk. De duizelingwekkende grafische patronen doen denken aan een plastic uitvoering van kant dat tot stand is gekomen door urenlange handarbeid. Niets is echter minder waar. De lampen uit de Kartell Kabuki collectie zijn namelijk vervaardigd middels een nieuwe techniek waarmee plastic op industriële wijze in de meest mooie en aparte vormen gebracht kan worden. De geweven structuur van de lampen uit deze collectie maakt dat het licht op een bijzondere wijze de kamer inschijnt waardoor de mooiste schaduwvormen op de muren worden geworpen. De Kartell Kabuki vloerlamp is ongekend populair. Voor welk Kartell Kabuki lamp ga jij?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Kartell

Kartell is al decennialang hét boegbeeld van de Italiaanse designindustrie en zal dat waarschijnlijk nog wel even blijven. Dat komt doordat Kartell altijd op zoek is naar frisse blikken, samenwerkingen aangaat met veelbelovende ontwerpers en zich blijft inzetten om nieuwe technieken en productiemethoden te ontwikkelen. Dankzij deze innovatieve mentaliteit is Kartell in staat om de meest standaard materialen om te toveren tot de prachtigste designproducten met grote allure. Dit zie je dan ook in één oogopslag terug wanneer je een blik werpt op de verlichting van Kartell. Zo zijn de lampen uit de Kartell Kabuki collectie gemaakt van ‘gewoon’ plastic, maar doet het overweldigende eindresultaat vermoeden dat je hier te maken hebt met producten die tot stand zijn gekomen door intensief handwerk.

Een scala aan mogelijkheden: een Kabuki vloerlamp, hanglamp of tafellamp

Doordat de Kartell Kabuki lampen collectie uit verschillende soorten lampen bestaat, is er altijd wel een Kabuki lamp die bij jouw wensen past. Zo belichaamt de Kabuki hanglamp een wereld aan tegenstellingen. Het klassieke model lampenkap staat namelijk in scherp contrast met de geweven plastic structuur van de lamp. Hierdoor krijgt de lamp een bijzondere, moderne uitstraling. De Kabuki vloerlamp onderscheidt zich middels zijn all-over patroon en dankzij zijn relatief lage gewicht kun je de Kabuki vloerlamp overal neerzetten. En met overal bedoelen we ook echt overal, want hij is eveneens verkrijgbaar in een kleinere variant: de Kabuki tafellamp.

Kartell Kabuki bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle producten uit de Kartell Kabuki collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.