Kartell salontafels

Kartell heeft een aantal prachtige salontafels in de collectie. Alle salontafels van Kartell hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allemaal gemaakt van kunststof. Dat is opvallend, want kunststof ligt niet erg voor de hand als materiaal voor een salontafel. Juist daarom hebben de salontafels van Kartell een unieke en speelse look. Een mooi voorbeeld is de Kartell Multiplo Low salontafel 118x192 84x40. Deze salontafel, ontworpen door Patricia Urquiola, is gelaagd, gekleurd en bovenal, transparant. Een subtiel bloemenmotief geeft de salontafel een natuurlijke touch. Het is een echte design tafel die meer is dan een tafel alleen. Hij is namelijk tegelijkertijd tijdschrifthouder. Maar je kunt je magazine er natuurlijk ook gewoon mooi bovenop laten liggen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Kartell designs

Kartell is sinds 1949 een toonaangevend designmerk uit Italië. De Kartell design meubels zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de interieurwereld. En dat is niet zomaar. Vele ontwerpen van Kartell zijn uitgegroeid tot wereldberoemde iconen. In de beginjaren produceerde Kartell vooral auto-artikelen, maar het designmerk brak echt door toen het zich ging richten op design meubelen. De prijzen en nominaties bleven dan ook niet uit. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk, en bestaat onder andere uit stoelen, tafels, kasten en accessoires. Beroemde designers als Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola hebben producten ontworpen voor Kartell.

Op een presenteerblaadje

Met de Kartell Trays salontafel wordt stijlvol bankhangen je op een presenteerblaadje aangeboden. Het ontwerp van de salontafel is, net als de naam, simpel en slim tegelijk. De tafel bestaat uit een glanzend dienblad op stevige pootjes. Zo heb je je hapje en drankje altijd binnen handbereik. De Kartel Trays salontafel is er in drie verschillende maten. De kleinste is de Kartell Trays salontafel 80x40. Dit handzame maatje past overal bij. Een slag groter is de Kartell Trays salontafel 80x80. Deze variant heeft een vierkant tafelblad waar je veel spullen op kwijt kan. De Kartell Trays salontafel 140x40 is juist een lange, slanke verschijning. Als je de ruimte hebt, is het leuk combineren met deze salontafel van Kartell. Maak mooie patronen door te spelen met verschillende afmetingen en kleuren.

Theeleuten met de Kartell T

Een andere opvallende serie salontafels van Kartell is de T-Table serie. De T-Table is voorzien van een bijzonder ontwerp dat niet snel zal vervelen! Het tafelblad is gemaakt van kunststof met verschillende uitgesneden vormen. Deze elegantie loopt door in de rand van het blad en de tafelpoten. Ooit begon het ontwerp van de Kartell T-Table salontafel hoog 50 als een experiment van Patricia Urquiola, met als resultaat een tafelblad vol structuren die je doen denken aan de borduurkunst. Deze Kartell salontafel is ook verkrijgbaar in een lage versie. De Kartell T-Table salontafel laag 50 heeft een hoogte van 36 centimeter. Door het sterke materiaal van de Kartell salontafels, kunnen ze ook prima buiten gebruikt worden. Ideaal als de zon begint te schijnen en je buiten een kopje thee wil drinken.

Kartell salontafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell salontafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Kartell salontafel serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Kartell salontafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.