Kartell Generic

Maak van jouw tuin een fijne en stijlvolle plek met de Kartell Generic tuinstoelen! Deze tuinstoelen hebben simpele vormen en zien er dan ook redelijk simpel uit, maar zijn toch krachtig door hun ontwerp. De stoelen zitten bovendien heerlijk en zijn dan ook heel geschikt om bijvoorbeeld om een tuintafel heen te zetten. Zo kun je aan jouw Kartell tuinstoel de hele avond borrelen! En dat is fijn, met veel zwoele zomeravonden in het verschiet. Kies snel jouw favoriete model en ga voor een van de Kartell Generic stoelen!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Een familiebedrijf vanuit Italië

Kartell is in 1949 opgericht door Giulio Castelli, een Italiaan met passie voor design. Castelli was er vroeg bij en liep voor op zijn tijd – de moderne ontwerpen van Kartell vielen meteen op en het bedrijf werd dan ook al snel succesvol. Het “Made in Italy” label werd geboren en Kartell is inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van het design. Het merk is nog steeds in de handen van de (schoon)familie van Castelli en blijft verrassen met ontwerpen en technieken. In de veelzijdige collectie van Kartell is er voor iedereen wat te vinden. De stoelen van Kartell zijn hier een perfect voorbeeld van.

Voor ieder wat wils

De Kartell Generic stoelen komen in verschillende vormen. Ze zijn ontworpen in dezelfde moderne stijl en passen dus goed bij elkaar, maar hebben allemaal toch een eigen karakter. Kijk bijvoorbeeld naar de Generic A tuinstoel. Deze Kartell Generic A stoel heeft een klassiek, maar relaxed ontwerp met een rugleuning die licht naar achter is gebogen en simpele vormen. Hierdoor past de Generic A stoel bij elke tuintafel, in wat voor stijl deze ook is. De Generic C tuinstoel heeft een wat hedendaagser ontwerp, met vormen en lijnen die verrassen en wat meer de aandacht trekken. Hoe anders ook, de Kartell Generic A en Kartell Generic C stoelen passen bij elkaar en kunnen dan ook goed met elkaar gecombineerd worden!

Kartell Generic bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elk product uit de Kartell Generic collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Kartell Generic serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Kartell product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.