Kartell fauteuils

Kartell maakt prachtige fauteuils. Met de onmiskenbare Kartell look geven de fauteuils karakter aan je interieur. Zet de Kartell fauteuil op een mooie plek in de kamer en geniet van de comfortabele en ruime zitting. Of met z’n twee, want de fauteuils van Kartell zijn groot genoeg om samen op te passen. De Kartell Bubble Club fauteuil is een van de royale fauteuils van Kartell. De naam verklapt het al een beetje, deze fauteuil heeft ronde vormen en zit heerlijk. De Kartell fauteuil is UV- en waterbestendig en kan dus ook prima in de buitenlucht staan. Of een Kartell fauteuil nou binnen of buiten staat, of je er alleen op zit of samen met een geliefde, iedereen wordt toch vrolijk van een Kartell fauteuil?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Kartell designs

Kartell is sinds 1949 een toonaangevend designmerk uit Italië. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk, en bestaat onder andere uit stoelen, lampen, kasten en accessoires. Beroemde designers als Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola hebben ontwerpen gemaakt voor Kartell. Maar de meest bekende ontwerpen zijn toch wel gemaakt door Philippe Starck. Hij is de bedenker van iconische stoelen stoelen van onder andere de Charles Ghost barkruk, de Masters chair en de Bubble Club stoel. Kartell maakt vaak gebruik van transparante materialen, die de ontwerpen de kenmerkende Kartell look geven.

Kartell Pop fauteuils

Kartell Pop fauteuils zijn er voor jou en voor nog iemand. Want de Kartell Pop Duo fauteuil is een ruim model waar je prima samen op kan zitten. Deze Kartell fauteuil nodigt uit om op te gaan zitten en te blijven zitten. Je zou bijna het huis niet meer willen verlaten. Behalve misschien voor de Kartell Pop Outdoor fauteuil. Deze fauteuil is geïnspireerd op het model voor binnen, maar door de gebruikte materialen is deze fauteuil juist perfect om buiten neer te zetten. Geniet urenlang van de zon en van de prachtige Kartell fauteuils.

Wereld van verschillen

Kartell laat zich voor haar ontwerpen door vele verschillende dingen inspireren. Voor ontwerpster Patricia Urquiola is dit de natuur. Het motief van de stoffen zitting van de Foliage fauteuil bestaat uit subtiele blaadjes. Hierdoor lijkt de zitting net op een nestje waar je je als een vogeltje in kan verbergen. De stevige poten zijn als de takken van de boom. Zo zit je altijd hoog en droog. Totaal anders, maar ook erg mooi is de Kartell Uncle Jim fauteuil. De inspiratie voor deze fauteuil kwam uit het kenmerkende polycarbonaat waar Kartell vaak mee werkt. De fauteuil is uit één stuk gemaakt, waardoor hij erg sterk is en zowel binnen als buiten kan staan.

Kartell fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell fauteuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Kartell fauteuil serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Kartell fauteuil collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.