Kartell Audrey

In de Kartell Audrey collectie vind je stoelen die je voor verschillende doeleinden kunt inzetten. Zo vind je stoelen die buiten goed van pas komen, maar ook stoelen die je binnen voorzien van het comfort dat je verdient. Neem een voorbeeld aan de Kartell Audrey Soft stoel. Ontwerper Piero Lissoni heeft er alles aan gedaan om voor ieder persoon een stoel te ontwikkelen die aansluit bij je smaak. Zo is deze supercomfortabele Audrey Soft stoel verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren. Van blauw tot oranje en van zwart tot grijs. Wat is jouw favoriete kleur? Waar je ook voor kiest, het is in elk geval zeker dat je je op je gemak voelt wanneer je plaatsneemt op de Kartell Audrey Soft. Wil je meer stoelen uit deze collectie bewonderen? Bekijk dan onze gehele Kartell Audrey collectie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Kartell design

Het Italiaanse Kartell begon ooit met de productie van auto-artikelen. Kartell begon met een doorbraak toen zij zich gingen richten op designmeubels. Dit waren niet zomaar designmeubels en stoelen, want de prijzen voor deze pronkstukken bleven niet lang uit. Zo heeft dit Italiaanse designlabel al negen keer de Compasso d’Oro’s in ontvangst mogen nemen. Dit is een van de belangrijkste prijzen binnen de designbranche. Inmiddels is Kartell al meer dan vijftig jaar een designlabel die niet weg te denken is in de designwereld. Dat komt ook door de topontwerpers die zij aan zich weten te verbinden. Enkele namen zijn Philippe Starck en de broertjes Ronan & Erwan Bouroullec. Inmiddels bestaat de collectie niet alleen uit designmeubels, maar ook lampen en woonaccessoires zie je terug.

Naar buiten met de Kartell Audrey tuinstoelen

Zit jij in de tuin het liefst op een stoel met of zonder armleuningen? De keuze is aan jou. In deze serie stoelen vind je ze allebei. De Kartell Audrey tuinstoel met armleuningen geeft je net wat meer comfort. Superhandig aan deze stoel is dat je ze kunt stapelen tot maximaal zeven stuks. Het leuke aan deze stoel is dat hij in tal van verschillende kleuren beschikbaar is. Zo vind je vast een item die helemaal past bij hetgeen wat jij voor ogen hebt. Deze stoel gaat door weer en wind. Waardoor je je het hele jaar geen zorgen hoeft te maken om deze buitenstoel. Dat is fijn, want mocht dat winterzonnetje even doorbreken, heb jij je plekje direct gevonden in de tuin. Ga je toch liever voor een stoel zonder armleuningen? Dan is de Kartell Audrey tuinstoel zonder armleuningen misschien wel wat voor je. Eigenlijk exact dezelfde stoel, maar dan zonder armleuningen.

Kartell Audrey bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elk product uit de Kartell Audrey serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.