Kartell spiegels

Kartell spiegels zijn zonder twijfel de mooiste spiegeltjes van het land. Neem voor het gemak even de Kartell All Saints spiegel van dit Italiaanse merk, gemaakt van kunststof en spiegelglas. Iedere morgen brengt deze ronde spiegel van Kartell je een zonnegroet. Met zijn omhuizing van kleine streepjes is de spiegel als de zon die op je wangen schijnt. Dankzij het duurzame materiaal en het tijdloze ontwerp is dit een Kartell spiegel die vele generaties mee zal gaan. Jammer eigenlijk, want het is natuurlijk veel leuker om nóg een Kartell spiegel aan te schaffen. Welke variant je ook kiest, met een Kartell spiegel haal je altijd een echt designstuk in huis. En daar ga je gegarandeerd vrolijk van kijken!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Kartell designs

Kartell is sinds 1949 een toonaangevend designmerk uit Italië. De Kartell design meubels zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de interieurwereld. En dat is niet zomaar. Vele ontwerpen van Kartell zijn uitgegroeid tot wereldberoemde iconen. In de beginjaren produceerde Kartell vooral auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op design meubelen. De prijzen en nominaties bleven dan ook niet uit. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk, en bestaat onder andere uit stoelen, lampen, kasten en accessoires, zoals spiegels, klokken en vazen. Beroemde designers als Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola hebben producten ontworpen voor Kartell.

Kartell spiegeltje aan de wand…

Maak kennis met de Kartell Francois Ghost spiegel. Deze prachtige verschijning verdient een prominente plek op de muur. Dankzij de doorzichtige lijst lijkt de François Ghost wel aan de muur te zweven. Hij is verkrijgbaar met een transparante lijst, maar ook in het zwart en wit. Je kan de Kartell spiegel zowel horizontaal als verticaal ophangen. Zo is er altijd een plekje voor je Kartell spiegel. Wil je een écht grote spiegel? Dan is de grote versie van de Kartell Only Me spiegel een uitstekende keuze. De large uitvoering is 80 centimeter breed, 10 centimeter diep en maar liefst 180 centimeter hoog. Met een naam als Only Me lijkt het misschien dat deze spiegel een enorm ego heeft, maar hij heeft juist alle ruimte voor jou. Hij laat je graag zien hoe goed je er van top tot teen uitziet. Dankzij het sterke materiaal van de Kartell Only Me spiegel blijft hij ook in de badkamer stralen. Waar zou jij een Kartell spiegel willen ophangen?

Kartell spiegel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Kartell spiegelen staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Kartell spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.