Actie: -20% op alles van Kartell

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Kartell. De actie geldt t/m 28 november.

Kartell design

Al meer dan vijftig jaar timmert dit Italiaanse designlabel met succes aan de weg. Het Italiaanse Kartell kenmerkt zich vooral door producten van plastic ofwel kunststof. In de beginjaren richtte Kartell zich vooral op auto-artikelen, maar brak door toen het roer werd omgegooid. De focus kwam te liggen op designmeubels en zo begon ook het succes van Kartell. De prijzen en nominaties stroomden binnen. Kartell heeft inmiddels al negen keer de Compasso d’Oro’s ontvangen. Dit is een belangrijke prijs in de designwereld. Naast designmeubels, kun je ook niet meer om de designlampen van Kartell heen. Het succes van Kartell was niet mogelijk zonder enkele topontwerpers als Philippe Starck, Ronan & Erwan Bouroullec en Patricia Urquiola.

Kartell Mobil opruimhelden

Is het bij jou regelmatig in rommeltje in huis, maar wil je het toch graag opgeruimd hebben? Dan komen de ladekasten uit deze serie goed van pas. Los van het feit dat ze heel handig zijn, zien ze er ook stijlvol uit. Aan hoeveel laatjes heb je genoeg? Daar is je keuze direct afhankelijk van. De kleinste van het stel heb je al mogen bewonderen. De Kartell Mobil 4 ladenkast heeft vier lades waarin je je rommeltjes kunt opbergen. Door de wieltjes rijd je hem eenvoudig naar de plek toe waar hij op dat moment het best tot zijn recht komt. Kan de opruimheld je niet groot genoeg zijn? Dan voldoet de Kartell Mobil 5 ladenkast ijsgrijs misschien wel aan je wensen en behoeften. Hij heeft een breedte van 49 centimeter, is 47,5 centimeter diep en gaat 101 centimeter de hoogte in.

Kartell Mobil bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elk product uit de Kartell Mobil serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.