Kartell Comback

Ben je dol op de uitstraling van een ouderwetse schommelstoel, maar houd je ook van moderne items? Dan ben je aan het goede adres bij de Kartell Comback stoelen! De stoelen doen qua vorm denken aan de eerder genoemde schommelstoel, maar zijn gemaakt van hoogwaardige en moderne materialen die deze stoel rechtstreeks naar de 21ste eeuw brengeng. Met een stoel als deze breng je dan ook niet alleen sfeer in huis, maar zit je ook heerlijk. En dat is fijn, want de Kartell Comback stoel is verkrijgbaar in allerlei vormen: zo kun je de Comback chair in de zithoek plaatsen, maar ook aan de eettafel of je bureau. Mogelijkheden genoeg!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

70 jaar aan design bij Kartell

Kartell is een merk met een rijke historie. Het merk is opgericht in 1949 in Italië. Het merk is dan ook een van de grondleggers van het “Made in Italy” label en de betekenis die dit label met zich meebrengt. Het merk begon als familiebedrijf en is inmiddels niet meer uit de wereld van het design weg te denken. Maar Kartell brak pas echt door in 1999, toen het label het eerste merk ter wereld was dat polycarbonaat begon te gebruiken voor het produceren van meubels. Uit deze uitvinding kwamen verschillende transparante stoelen, die nog steeds als baanbrekend worden gezien. Met een ontwerp van Kartell valt je interieur op, dat is zeker.

Kartell Comback: het beste van twee werelden

De prachtige Kartell Comback chair is ontworpen door Patricia Urquiola, een vrouwelijke ontwerper die verantwoordelijk is voor meerdere Kartell successen. De Kartell Comback schommelstoel is bijzonder vanwege de combinatie tussen comfort en stijl, een uitnodigend karakter en klassieke vormen. De stoel heeft dus echt het beste van twee werelden. Kijk bijvoorbeeld naar de Comback Swivel stoel. Vanwege het onderstel leent deze stoel zich erg goed om als bureaustoel gebruikt te worden. Werken was dan ook nog nooit zo fijn, stijlvol en comfortabel!

Kartell Comback bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elk product van de Kartell Comback serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Kartell Comback serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van de Kartell Comback serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.