Kartell Gnomes

Laat je verrassen door de originele Kartell Gnomes kabouters. De bekende designer Philip Starck heeft zijn fantasie goed gebruikt toen hij deze vrolijke bijzettafels ging ontwerpen. Zet de Kartell Attila Gnomes bijzettafel 40 bijvoorbeeld buiten of binnen, hij kan overal staan! De bijzettafels zijn multifunctioneel. Je kunt de Kartell kabouter namelijk gebruiken als krukje of als tafeltje en dan maken ze je ook nog eens heel erg vrolijk! Naast de Gnome die naar Attila vernoemd is, hebben we ook de Kartel Napoleon Gnomes bijzettafel 40. Twee charismatische persoonlijkheden met een opvallende originaliteit. Enorm aardig dat we op hun kabouterhoedje of boomstam mogen zitten. Omdat de Kartell Gnomes bijzettafel van plastic zijn, kun je zo ook nog eens gemakkelijk schoonmaken. Ga jij voor een gouden Napoleon of een kleurrijke Attila?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Design van Kartell

Kartell is een Italiaans designmerk wat begon met het ontwerpen en produceren van accessoires in 1949, opgericht door Giulio Castelli. In 1963 is het uitgebreid tot interieurmeubels. Kartell is gevestigd in Milaan en staat wereldwijd symbool als één van dé grote Italiaanse designmerken. Er zijn meer dan 130 Kartell winkels, 250 warenhuiswinkels, 2500 afzonderlijke verkopers en dat in wel 130 landen! De succesverhalen van Kartell komen door de bijzondere collecties, zoals de prachtige stoelen en tafels. De collecties komen voort uit kleuren, ironie, transparantie, unieke vormen en de speelse gedachtes. Steeds meer wordt er geëxperimenteerd met het bewerken van verschillende soorten plastic via nieuwe technologieën. Kartell zal de producten naast innovatief dan ook altijd functioneel en kwalitatief hooghouden. De Kartell kabouter is daar een goed voorbeeld van.

Verstoppertje met de Kartell Gnomes serie

Naar het derde bijzettafeltje uit de Gnomes collectie van Kartell zal even gezocht moeten worden wanneer deze in de tuin staat. Maar wat is het dan waarnaar gezocht moet worden? De Kartell Saint-Esprit Gnomes bijzettafel 40 is met zijn “boomcamouflage” een echte grappenmaker. Het is dat deze vrolijke bijzettafel knalrood is, anders was die nog moeilijker te vinden. Verwar de tafel ook niet met een echt stuk hout omdat het zonde zou zijn al de Saint-Esprit Gnome per ongeluk in de openhaard belandt. Gelukkig is dit 44 centimeter hoge tafeltje een stuk lichter dan een echt stuk hout. Hierdoor heb je snel genoeg door dat deze niet in de openhaard thuishoort. Wist je dat je deze bijzettafel ook als krukje kan gebruiken?

Kartell Gnomes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle producten uit de Kartell Gnomes collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Kartell. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.