Kartell banken

Combineer comfort en stijl met een van de prachtige Kartell banken. Als je bij Kartell aan banken denkt, dan denk je natuurlijk aan de Bubble Club bank van Philippe Starck. De banken van dit Italiaanse merk hebben stuk voor stuk een bijzonder ontwerp en zullen jouw binnen óf buitenruimte naar een hoger niveau tillen. De banken zijn er namelijk niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten. Kies dus voor een mooie Kartell bank voor binnen of een Kartell tuinbank. De keuze is aan jou! Een ontwerp met veel kleur of juist monochroom wit, elke Kartell bank valt op op zijn eigen manier. Neem dus een kijkje in deze brede collectie en kies jouw favoriet!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Meer dan 70 jaar aan design

Het Italiaanse merk Kartell is een label met rijke historie en bestaat al erg lang. Het is dan ook een gevestigde naam in de designwereld en is niet meer weg te denken uit de collectie van Flinders. Kartell is in 1949 opgericht door Giulio Castelli, een Italiaanse ontwerper. Inmiddels is het merk nog steeds in de handen van de familie, namelijk van zijn schoonzoon en kleinkinderen. Kartell is vanaf het begin succesvol geweest, maar brak pas echt door in 1999, toen het merk wereldwijd als eerste begon met het maken van meubels van polycarbonaat. Hierdoor heeft Kartell verschillende baanbrekende ontwerpen gemaakt die vandaag de dag nog steeds ontzettend populair zijn. Laat je dus verrassen door een design van Kartell!

Een Italiaanse design zomer met een Kartell tuinbank

De banken van Kartell zien er niet alleen binnen mooi uit, maar zullen ook jouw buitenruimte een stuk mooier maken. Het is soms moeilijk om stijlvolle buitenmeubels te vinden, maar daar is bij Kartell geen sprake van. Kijk maar eens naar de Bubble Club tuinbank. Deze vrolijke Kartell bank voor buiten zal een lichtpunt in jouw tuin zijn en elke lente- of zomerdag een heel stuk gezelliger maken. Deze design klassieker staat perfect in je tuin en kan tegen weer en wind. Met de Kartell Bubble Club bank wordt elke buitenactiviteit een feest om naar te kijken! Zo maakt Kartell ook tuinmeubelen mooi en stijlvol.

Kartell banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle producten van Kartell kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Kartell en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Kartell. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.