Kartell bijzettafels

De Kartell bijzettafel serie is een bonte en kleurrijke verzameling. Rood, groen, goud, geel of paars: Kartell geeft je een nieuwe, frisse kijk op de traditionele bijzettafel. Een van de meeste bijzondere Kartell bijzettafels is misschien wel de Gnomes bijzettafel: de kabouters Attila en Napoleon helpen je waar ze maar kunnen en dragen je kopjes en schoteltjes met gemak boven hun hoofd. Om het kabouterbos compleet te maken kun je ook nog Saint-Esprit toevoegen uit de Gnomes serie. Deze Kartell bijzettafel heeft de vorm van een knalrode boomstam en is ook net zo stevig als een oude eik. Hij is dus naast bijzettafel ook een heel handig krukje. Van de Kartell kabouters kun je op aan.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Kartell designs

Kartell is sinds 1949 een toonaangevend designmerk uit Italië. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk, en bestaat onder andere uit stoelen, lampen, kasten en accessoires. Beroemde designers als Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola hebben ontwerpen gemaakt voor Kartell. Maar de meest bekende ontwerpen zijn toch wel gemaakt door Philippe Starck. Hij is de bedenker van onder andere de Louis Ghost stoel, de Masters stoel en de Bubble Club fauteuil. Een ander beroemd ontwerp is de Componibili serie van Anna Castelli Ferrieri. Deze flexibele opbergmeubels zijn door hun ronde vorm net even anders dan de meeste kasten en bijzettafels. Precies wat je van een Kartell tafel verwacht!

Vormenspel van Kartell

Dat Kartell niet bang is om te experimenteren met vorm, kleur en materiaal is een feit. Dit zie je ook terug in de Kartell bijzettafel collectie, die uiteenloopt van doorzichtige vierkante tafels tot barokke vaasvormen. Hoe vaak heb je bijvoorbeeld een bijzettafel met een zandloperfiguur gezien, zoals de Prince AHA bijzettafel heeft? Deze bijzettafel van polypropyleen is niet alleen bijzonder van vorm, maar is ook niet bang om zijn kleurrijke kant te laten zien. Ga jij voor donkergrijs, lavendelgrijs, licht oranje of waswit? En heb je je al eens verwonderd over de Kartell bijzettafel in de vorm van een bloemkelk: de TipTop bijzettafel? Het tafelblad is in verschillende kleuren te krijgen, zoals violet, oranje en rood. Fleuriger dan deze Kartell bijzettafel zal je niet snel vinden!

Kunststof Kartell bijzettafel

Kartell is de meester van de kunststof. Stoelen, hanglampen en zelfs complete sofa’s: je kunt het zo gek niet verzinnen of Kartell heeft een uitvoering in kunststof gemaakt. Zo is er dus ook een hele reeks kunststof Kartell bijzettafels. De Small Ghost Buster is gemaakt van doorzichtig PMMA, waardoor je je mooiste spullen erin tentoon kunt stellen. Een andere kunstige Kartell bijzettafel is de Sparkle bijzettafel: deze tafel schittert als een edelsteen en zal je kamer direct een flinke dosis allure geven. Ook de Stone bijzettafel is bezaaid met licht reflecterende facetten die je een echt luxegevoel bezorgen. Wie had gedacht dat een kunststof bijzettafel van Kartell zo elegant en verfijnd kon zijn!

Kartell bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Kartell bijzettafel serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Kartell bijzettafel collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.