Naar boven

HAY Mega Dot

Het is moeilijk je bed uitkomen als je onder een bedsprei van HAY Mega Dot slaapt. Deze bedspreien geven je extra warmte tijdens de wat koudere dagen. Je vouwt de sprei dubbel of je spreidt hem juist uit over je gehele bed. Zo zorg je ervoor dat je bed er altijd spik en span uitziet. In allerlei vrolijke kleurtjes is de Mega Dot bedsprei 195x245 verkrijgbaar. Naast de vrolijke kleurtjes heeft deze sprei ook stippen. Kom je niet in slaap? Tel dan vooral alle stippen op deze sprei en binnen no time ben je vertrokken. Wat vooral belangrijk is voor een sprei is dat hij comfortabel is. De bedspreien uit de Mega dot collectie zijn gemaakt van zacht katoen en hebben een vulling van polyester. Perfect voor een avondje bankhangen of voor over je bed heen!

Sorteren op

1-2 van 2 producten

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk, en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos, en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals, Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en meubels.

HAY Mega Dot bedspreien: lekker warm en stijlvol

Of je nu een koukleum bent of gewoon graag een warme arm om je heen hebt, de Mega Dot bedsprei 235x245 geeft iedereen warmte. Beeld je even in: je komt thuis na een lange dag werken of school en je ploft neer op de bank. Een warme kop thee en een bak met chipjes of koekjes staat al klaar voor een heerlijk filmavondje. Alleen ontbreekt er nog één ding. Juist, je raadt het al: een warm deken. Gelukkig bieden de bedspreien uit de Mega Dot collectie de oplossing om jou en je bed warm te houden. Het maakt niet uit of je nu een groot of klein bed hebt. De bedspreien zijn verkrijgbaar in een 195x245 variant en een 235x245 variant. Ook heb je de keuze uit verschillende, vrolijke kleuren.

HAY Mega Dot collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke bedsprei uit de Hay Mega Dot collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bedsprei uit de Hay Mega Dot serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bedsprei uit de HAY Mega Dot collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.