Bolia Balloon

Maak jouw huis letterlijk en figuurlijk lichter met de Bolia Balloon lijn! Deze lijn vol prachtige hanglampen zorgt ervoor dat jouw huis er prachtig uitziet. De Scandinavische design lampen zijn gemaakt van een grijze of beige transparante stof. Hierdoor zijn de lampen elegant en subtiel en vallen zij op, zonder overheersend te zijn. De inspiratie voor de naam ‘Balloon’ is niet moeilijk te raden: de lampen lijken te zweven door de lucht en hebben door hun organische vormen dan ook zeker wat weg van de opblaasvarianten. Je kunt een Balloon lamp in elke ruimte van het huis kwijt. Door het elegante ontwerp maakt een lamp zoals deze alles mooier. Kies bijvoorbeeld voor de Bolia Balloon hanglamp Ø50 H30 wanneer je op zoek bent naar een grote lamp die jouw eettafel fijn verlicht. Voor elke ruimte en gelegenheid is er de juiste Bolia Balloon lamp!

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Een nieuwe Scandinavische traditie met Bolia

Bolia is van oorsprong Deens en haar wortels liggen dan ook in de traditie van het Scandinavisch design. We kennen dit Scandinavische design uiteraard als minimalistisch, met natuurlijke materialen en elegante vormen. Toch zou Bolia zichzelf niet zijn als het merk niet iets vernieuwends en origineels met deze designtraditie zou doen. Bolia vertaalt deze traditie dan ook in het zogenaamde ‘nieuw Scandinavisch design’. Dit nieuwe Scandinavische design houdt voor het Deense merk in dat de ontwerpen die zij maken geïnspireerd zijn op de natuur. Maar dit niet alleen, Bolia wil de natuur ook helpen en maakt dus duurzame designs. De ontwerpen van Bolia zijn erop gericht voor jou te werken en zo lang mogelijk mee te kunnen gaan. Je kunt bij dit prachtige merk dus niet alleen lampen vinden die duurzaam gemaakt zijn, maar die ook nog eens niet modegevoelig zijn en dus heel lang meegaan. Toch is Bolia altijd vernieuwend: het beste van twee werelden.

Jouw unieke Bolia Balloon hanglamp

Er zijn veel eigenschappen van de Balloon hanglampen die ervoor zorgen dat je net wat langer blijft kijken naar deze lampen. Zo zorgt de transparante stof voor een dromerig en licht gevoel en lijken de lampen hierdoor bijna omhoog te zweven. Daarnaast maken de prachtige organische vormen de Bolia Balloon lamp sfeervol en ontzettend elegant en sierlijk. Deze lamp ziet er echt prachtig uit. Maar de finishing touch die de Balloon hanglamp écht klasse geeft is de afwerking van de lamp. Elke Balloon lamp wordt met de hand afgewerkt. Deze details zorgen ervoor dat jouw Balloon hanglamp vol zorg en met liefde gemaakt is, en dat is te zien. Kies bijvoorbeeld voor de Balloon hanglamp Ø54 H60 voor in de hal of zithoek, of combineer meerdere Balloon lampen met elkaar. Maak van jouw interieur een feest om naar te kijken met deze bijzondere lampen!

Bolia Balloon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Balloon collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.