Actie: -25% op productselectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Bolia. De actie geldt t/m 19 december.

Geschiedenis

Bij Flinders zijn we dol op Bolia! En als je naar de prachtige collectie kijkt is het niet moeilijk om te snappen waarom. Bolia is een Deens merk dat opgericht is in het creatieve Aarhus in 2000. Aarhus is bekend vanwege de architectuur- en designscholen en alle ontwerpers die er vandaan komen. En zo ook Bolia. De ontwerpers van Bolia hebben de natuur hoog in het vaandel staan. Zij ontwerpen met de Scandinavische seizoenen in hun gedachten. Dit uit zich niet alleen in het materiaalgebruik van de ontwerpers, maar ook in de vormen en kleuren die Bolia gebruikt. De designs van Bolia worden dan ook gekenmerkt door het luxe, Scandinavische minimalisme en tijdloosheid. En die tijdloosheid is maar goed ook - een ontwerp van Bolia wil je namelijk nooit meer kwijt!

Een prachtige, duurzame ronde tafel: Peyote

Net als vele andere meubels van Bolia is ook de Peyote lijn ontworpen met de natuur en het milieu hoog in het vaandel. Elke Peyote tafel is namelijk gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Dit betekent dat de tafel niet alleen fijn is voor jouw interieur, maar ook voor de wereld om ons heen. Een tafel waar je je dus nooit schuldig over hoeft te voelen! Kijk maar naar de Peyote salontafel Ø80. Deze ronde salontafel is gemaakt van prachtig eikenhout. Het eikenhout is zwart gelakt, waardoor de tafel extra modern en chique oogt. Je kunt deze Peyote salontafel dus ook in een modern of klassiek interieur kwijt. Kies dus voor duurzaamheid met FSC-gecertificeerd eikenhout én een tafel die lang mee gaat met de Peyote collectie!

Bolia Peyote bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Peyote collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.