Actie: -25% op productselectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Bolia. De actie geldt t/m 19 december.

Scandinavische look: Bolia hanglampen

Het prachtige Deense merk Bolia is opgericht in het jaar 2000 in Århus. Sindsdien zijn de kernwaarden duidelijk: rust, schoonheid en duurzaamheid. Al hun producten staan garant voor een rustgevend gevoel in huis. De ontwerpen van Bolia zijn zowel uniek als decoratief en bestaan uit verschillende materialen. Dit geldt ook voor de hanglampen van Bolia. Vaak hebben ze een luchtige uitstraling, omdat ze gemaakt zijn van glas of stof. Het duurzame karakter van Bolia zie je ook terug in de hanglampen. Voor ieder nieuw ontwerp van Bolia is het uitgangspunt duurzaamheid. Van de eerste schetsen tot het uiteindelijke design: duurzaamheid zien we terug in de keuzes die ontwerpers maken. Een eindproduct is pas écht af als iemand anders er gelukkig van kan worden.

Bolia hanglampen: een mix van materialen

Een ander kenmerk van Bolia is de materialenmix die ze vaak terug laten komen in hun ontwerpen. Ook weer bij de hanglampen. Kijk bijvoorbeeld naar de Grape hanglamp wide smoke grey. Deze lamp heeft een ronde kap van glas en het koord is van textiel. Maar ook de Piper Lounge hanglamp 5-arms bestaat uit verschillende materialen: glas en staal of glas en messing. Met messing krijgt de lamp een meer klassieke werking op een ruimte waar de matzwarte versie juist zorgt voor wat meer stoerheid. Een ding is zeker: de hanglampen van Bolia blijven hoe dan ook luchtige ontwerpen die in iedere woonkamer of boven iedere eetkamer de sterren van de hemel zullen schitteren.

Bolia hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle hanglampen van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Bolia
Filters
Productsoort
Hanglamp
Kleur
Ontwerper
Fitting
Geschikt voor
Op voorraad
Woonstijl
Snoerlengte
Dimbaar
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Prijs
Wattage