Bolia Leaves

De Bolia Leaves lampen maken van jouw interieur een waar kunstwerk! De lampen zijn ontworpen door Kateryna Sokolva, een Oekraïense ontwerpster. Zij laat zich in haar werk vaak inspireren door kunstenaars of kunstwerken. Zo is ook het geval bij de Bolia Leaves lampen. Sokolva heeft zich namelijk laten inspireren door de Amerikaanse kunstenaar Alexander Calder. Calder maakte in de jaren zestig van de vorige eeuw bekende bewegende sculpturen. De Leaves lampen hebben hier wel iets van weg en kunnen gezien worden als ware kunstwerkjes. Kijk maar naar de Leaves hanglamp LED. Deze prachtige hanglamp combineert verschillende lampenkappen en een interessant lijnenspel met elkaar, om zo tot een verrassend resultaat te komen. Waar je jouw Leaves lamp ook ophangt of neerzet, de lampen maken van elke ruimte een feest om naar te kijken. Met een Leaves lamp zit je altijd goed!

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Geschiedenis Bolia

Toen Bolia in 2000 werd opgericht in het Deense Aarhus, had niemand kunnen voorzien wat voor impact het merk op de designwereld zou hebben. Niet alleen in Scandinavië, maar over de hele wereld hebben designliefhebbers Bolia in hun hart gesloten. En wij snappen wel waarom. De ontwerpers van Bolia laten zich inspireren door de Scandinavische seizoenen en gaan uit van de natuur. Dit uit zich in alles: van de minimalistische en rustige kleuren van de ontwerpen en het gebruik van natuurlijke stoffen en materialen zoals hout, tot een duurzaam karakter – zowel in gebruik als in productie. De items van Bolia gaan dus een hele tijd mee en koop je dan ook niet voor even. Handig dus, dat de ontwerpen er vaak zo tijdloos uitzien! Bolia staat boven de mode en een item van Bolia kan zo maar eens jouw nieuwe lievelingsdesignstuk worden.

Eén Leaves, alle functies

De ontwerpen van Bolia zien er altijd stijlvol en luxe uit. Maar een goed designmerk zou geen goed designmerk zijn als de producten niet ook fijn in het gebruik zouden zijn. Zo ook bij Bolia. De items van het Deense label zitten namelijk vaak vol met innovaties om het gebruik nog prettiger te maken. De Leaves lampen hebben bijvoorbeeld een draaibare lampenkap. Hierdoor kun je zelf bepalen in welke richting het licht schijnt, en kun je jouw Leaves lamp dus voor meerdere functies gebruiken. Kijk bijvoorbeeld naar de Leaves vloerlamp LED. Deze prachtige lamp staat op de vloer. Door de draaibare lampenkap kun je de lamp als leeslamp, sfeerlicht of nachtlampje gebruiken, wat jij maar wilt! Kies dus zelf wat jou voor de sfeer van het moment en het moment van de dag het allerbeste uitkomt met jouw Bolia Leaves lamp.

Bolia Leaves bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Leaves collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.