Bolia spiegels

Op zoek naar een spiegel? Gek op de natuur? Fan van rust? Zoek niet verder, want de spiegels van Bolia hebben alles waar je naar op zoek bent. De ontwerpen van Bolia zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, ze zijn ook tijdloos en daarom erg duurzaam. Qua vormgeving hebben ze alles wat nodig is en niet meer dan dat. Hierdoor zijn de spiegels erg simplistisch. Zo kun je ze gerust in allerlei interieurstijlen kwijt en passen ze in verschillende ruimtes. Een materiaal dat we naast glas in overvloed terugzien is eikenhout. Dit hout vind je in zowel een zwart gebeitste uitvoering als een wit geoliede uitvoering. Spiegeltje, spiegeltje… Welk exemplaar hangt zo meteen in je huis te schitteren?

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-18 van 18 producten Sorteren op 1-18 van 18 producten Terug naar boven

Bolia: een ode aan de natuur

Dat bij Bolia alles om de natuur draait, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Toen het merk in het jaar 2000 werd opgericht in de Deense stad Århus was dat al meteen een uitgangspunt. De wisseling in seizoenen en dan vooral hetgeen wat het doet met de natuur om ons heen zijn de absolute inspiratiebronnen van Bolia. Dit zien we terug in alles wat het merk doet: in de vormen van hun ontwerpen, de materialen die ze gebruiken en ga zo maar door. Duurzaamheid is daarbij ook altijd een belangrijke pijler. Dat geldt ook voor de spiegels van Bolia die tijdloos zijn en een leven lang meegaan. Misschien kunnen ze zelfs wel doorgegeven worden aan meerdere generaties…

Haal de natuur in huis met Bolia spiegels

Kun je niet kiezen uit de mooie spiegels van Bolia? We zullen een paar van onze favorieten met je delen. Als eerste de publieksfavoriet: de Shift spiegel klein. Deze spiegel sluit met zijn mooie, ronde vorm perfect aan op de idealen van Bolia. En daarnaast ook heel handig: er is een klein plankje toegevoegd aan het ontwerp waar je wat accessoires op kwijt kunt. De spiegel is er trouwens ook in een maatje groter: de Shift spiegel groot. Een andere favoriet is de Racquet spiegel langwerpig. Ook hier zien we weer de vloeiende lijnen terug en voor de lijst is opnieuw natuurlijk materiaal gebruikt. Heb je al een spiegel van Bolia op het oog?

Bolia spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle spiegels van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.