Actie: -25% op productselectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Bolia. De actie geldt t/m 19 december.

Sorteren op

1-36 van 36 producten

Scandinavische luxe en stijl

Bolia is een van onze favoriete Scandinavische merken. Het merk komt uit Denemarken en laat het Deense en Scandinavische designerfgoed terug komen in al haar ontwerpen. Voor Bolia is natuur heel belangrijk. Dit komt terug in alle aspecten van de Bolia meubels, verlichting en accessoires. De ontwerpen van Bolia zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen, die het liefst duurzaam verworven of geproduceerd zijn, mooier worden met de jaren en dus ontzettend lang meegaan. De ontwerpen hebben ook vaak natuurlijke en simpele kleuren, wat zorgt voor een minimalistische en luxe Scandinavische look. Herkenbaar voor Bolia zijn bijvoorbeeld lichte houtsoorten, natuursteen en lichtgrijze of beige natuurlijke stoffen. Prachtige materialen die zorgen voor ontwerpen die je nooit meer kwijt wilt. Wij zijn dol op Bolia!

Tijdloos en duurzaam met Bolia

Elk stuk servies van Bolia is anders, maar er is minstens één ding wat ze allemaal gemeen hebben. Elk serviesstuk ademt namelijk het Bolia DNA. Of het nou gaat om een kruidenmolen, een melkkan, bord of bestek set: het servies van Bolia is minimalitisch, oogt Scandinavisch en is duurzaam. Dit laatste komt onder andere door de prachtige materialen waar al het servies van Bolia van gemaakt is. Zo is het servies uit de Forma collectie gemaakt van keramiek dat op een duurzame manier verworven en gebruikt is. Forma is daarom tijdloos en oogt ontzettend chique. Bovendien zorgt dit duurzame keramiek er niet alleen voor dat de items nog heel lang mee kunnen, maar ook dat deze met de jaren alleen maar mooier worden. Kies dus voor een van de Bolia servies lijnen voor een tijdloze uitstraling die je nooit zat raakt!

Bolia servies bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij al het servies van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Bolia