Actie: -25% op productselectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Bolia. De actie geldt t/m 19 december.

Jouw interieur én de wereld mooier met Bolia

Bij Bolia draait alles om de seizoenen. In de breedste zin van het woord. Het Deense merk laat zich inspireren door de Scandinavische seizoenen en gebruikt deze seizoenen bij elk ontwerp dat zij maken. De ontwerpen zijn dus geschikt voor elk seizoen en ademen allemaal mee met de jaargetijden. Maar dat niet alleen: de ontwerpen van Bolia zijn allemaal gemaakt van natuurlijke en vaak ook duurzame materialen. Zo worden natuurlijke stoffen en vezels en materialen zoals hout veel gebruikt bij Bolia. De meubels, accessoires en lampen die het Deense merk maakt zijn dan ook niet voor even, maar kunnen ontzettend lang mee. Zo maak je niet alleen je interieur, maar ook de wereld een stukje mooier. Met de kleden van Bolia haal je dan ook een tapijt in huis waar je ontzettend lang mee zult doen: extra handig dus, die prachtige tijdloze ontwerpen.

Prijswinnende tapijten

Dat de tapijten van Bolia bijzonder zijn, is te zien. Maar dit weten wij van Flinders niet alleen, dit is een algemeen gegeven. Bolia werkt met vele verschillende ontwerpers, die elk hun eigen designs aan de collectie van het Deense label toevoegen. Aan deze designers reikt Bolia ieder jaar een prijs uit voor het beste ontwerp van dat jaar, namelijk de Bolia Design Awards. In 2020 is deze prijs naar een lijn kleden gegaan, ontworpen door Emily Broom. Dit zijn de Zen tapijten. Deze prachtige tapijten zijn geïnspireerd op Japanse zen-tuinen, die met hun cirkels een ontspannend gevoel afgeven. Dit is bijvoorbeeld goed te zien Zen Shaped tapijt 140x145. De cirkels van de Japanse tuinen zorgen ook in jouw huis voor welzijn, rust en natuurlijk een ‘zen’ gevoel. Het is dan ook niet gek dat de tapijten van Bolia geroemd worden!

Bolia tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle vloerkleden van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Bolia