Actie: tot -30% op alles van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op alle producten van Bolia.

Vloerlampen van Bolia uit Scandinavië

Bolia is een Scandinavisch merk. Dat zie je terug in de meubels, lampen en woonaccessoires die ze uitbrengen, maar ook in hun roots. Dit designlabel werd in het jaar 2000 opgericht in de Deense stad Århus. Sindsdien zijn er een aantal aspecten die bij Bolia altijd terugkomen. De eerste is hun gevoel voor duurzaamheid. Alle items worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Goed voor de planeet, dus. Over onze planeet gesproken: moeder natuur is een van de grootste inspiratiebronnen voor het merk. De manier waarop de seizoenen veranderingen aanbrengen in het landschap brengt Bolia verandering aan in je interieur. Subtiel, maar aangenaam en gewenst. Alle producten van Bolia gaan lang mee en hebben een garantie van vijf jaar. Dat geldt dus ook voor de vloerlampen van Bolia.

Schitterende vloerlampen van Bolia

Houd je van subtiele rondingen en luchtige ontwerpen? Dan zit je bij Bolia gegarandeerd goed. De vloerlampen van Bolia hebben vaak glazen lichtbollen. Iets wat niet alleen heel tijdloos is, maar ook altijd weer opnieuw charme weet terug te brengen in je interieur. Een goed voorbeeld hiervan is de Grape vloerlamp. Hoe chique is dat ontwerp? De lichtbol heeft ook echt de vorm van een ‘grape’. Of wat dacht je van de Orb vloerlamp mat zwart. Hier zitten maar liefst vier verschillende glazen lichtbollen aan. Meer licht én meer stijl dus! En toch blijft het ontwerp compact, omdat het armatuur recht overeind staat. Je kunt hem dus makkelijk overal kwijt. Heb jij nog een plekje in huis over dat wat extra licht kan gebruiken? Zet er een Bolia vloerlamp neer.

Bolia vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle vloerlampen van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Bolia
Filters
Productsoort
Vloerlamp
Kleur
Ontwerper
Fitting
Bediening
Op voorraad
Dimbaar
Kleurtemperatuur
Woonstijl
Lichtrichting
Prijs
Lichtbron meegeleverd
Wattage