Bolia vazen

De vazen uit de collectie van Bolia zijn perfect voor iedere ruimte. Of je ze nou individueel neerzet of juist de verschillende maten en kleuren met elkaar combineert: deze vazen van Bolia komen te allen tijde tot hun recht. Wat deze vazencollectie uniek maakt, is de combinatie van de vierkante en ronde vorm. Dit creëert een harmonieuze en tijdloze look die op een elegante manier speelsheid toevoegt aan een ruimte. Neem bijvoorbeeld de Forma vaas large. Deze vaas heeft een prachtig slank silhouet dat super staat met zowel een bos bloemen als individuele bloemen. Beperk jezelf niet met slechts bloemen, want deze vazen zijn ook superfijn om bijvoorbeeld takken of rietpluimen in te zetten. Heb je al een mooi plekje in gedachte voor deze vaas van Bolia?

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-25 van 25 producten Sorteren op 1-25 van 25 producten Terug naar boven

Ferriani Sbolgi en Bolia

Ferriani Sbolgi is de ontwerpstudio achter de Forma collectie voor Bolia. De studio is altijd op zoek naar iets nieuws, gedurfds en bijzonders wat tegelijkertijd ook tijdloos is en waar hoogstaand vakmanschap bij komt kijken. Dit evenwicht zie je daarom ook terug in al hun designs. Ze hebben als drijfkracht een experimentele instelling en coöperatieve benadering op het ontwerpproces. Met elk ontwerp ziet het duo namelijk een kans om te experimenteren en om ideeën te vinden die iets toevoegen aan nieuwe ontwerpen. Daarnaast is hun ontwerptaal geïnspireerd op slanke silhouetten en strakke, minimalistische lijnen en details. Een opvallend evenwicht dat in hun werken moeiteloos naar voren komt. Bij Bolia hebben alle ontwerpers een mooie en creatieve geest. De designers van Ferriani Sbolgi absoluut ook.

Combineer de vazen van Bolia

De vazen uit deze collectie van Bolia voegen zachtheid en elegantie toe aan ieder interieur. Niet alleen het kleurenpalet, maar ook de zachte vormen en de combinaties hierin zorgen daarvoor. De designs zijn tijdloos, maar tegelijkertijd ook van deze tijd. Wat deze vazen zo leuk maakt, is dat ze niet alleen gevuld, maar ook leeg heel leuk zijn om neer te zetten. Zo is het bijvoorbeeld heel gaaf om de Forma vaas medium te complimenteren met de Forma vaas small. Houd jij nou meer van witte vazen? Dan zit je met deze collectie helemaal goed. De vazen van Bolia vind je naast beige namelijk allemaal in de kleur wit. Vul een vaas van Bolia met wat leuke bloemen of gave takken om het geheel compleet te maken!

Bolia vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle vazen van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.