Bolia Plateau

De Plateau collectie van Bolia bestaat uit drie prachtige salontafels die gemaakt zijn van eikenhout. Het eikenhout zorgt voor een zachte uitstraling. Maar ook de ronde vorm van het tafelblad draagt hier zijn steentje aan bij. Iedere maat heeft weer zijn eigen voordelen dus er is altijd een passend exemplaar voor in jouw huis. De Plateau salontafels van Bolia zijn daarnaast perfect met elkaar te combineren. Als je ze alle drie bij elkaar zet, kun je ze speels over elkaar heen schuiven. Hierdoor creëer je meer dimensie in je woonkamer. Maar je kunt de tafeltjes natuurlijk ook verspreiden over het hele huis aangezien dit soort meubels eigenlijk overal wel van pas komen. Ook als nachtkastje bijvoorbeeld. Ben jij al enthousiast?

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Bolia: een Plateau tafel van Büro Famos

Het Duitse ontwerpersduo Büro Famos is verantwoordelijk voor de Plateau collectie van Bolia. Deze ontwerpers vinden het belangrijk om producten te ontwerpen die lang meegaan. De producten uit de Plateau collectie van Bolia hebben dan ook een lange levensduur. Dit doen ze door het juiste materiaal te kiezen en dat op de juiste manier toe te passen. Daarnaast is de vorm belangrijk: die moet aantrekkelijk en goed zijn zodat je het product ook echt lang wilt gebruiken. Hoe langer je een meubelstuk hebt, hoe meer herinneringen er ook weer aan verbonden worden. Dit geeft zo ook meer waarde aan het product. Büro Famos blijft naar eigen zeggen altijd oplettend en vragen stellen wat hun uiteindelijke ontwerpen ten goede komt. Kijk maar naar de Plateau serie.

Mix en match Plateau salontafels van Bolia

In de Plateau collectie van Bolia vind je meerdere salontafels en bijzettafels in verschillende maten. De Plateau salontafel large is het grootst: het ronde blad van de tafel heeft een diameter van maar liefst 74 centimeter. Daar kun je dus heel wat op kwijt. Een stapel magazines, een mooie vaas vol bloemen en een paar kaarsen. De Plateau salontafel small is een stuk kleiner, maar is in verhouding juist wel weer hoger. Daarom kan hij ook prima door voor een bijzettafel. Dan heb je als laatste nog de perfecte middenmoot: de Plateau salontafel medium. Deze salontafel heeft een diameter van 61 centimeter waardoor hij eigenlijk in iedere woonkamer past.

Bolia Plateau bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Plateau collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.