Actie: -25% op productselectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Bolia. De actie geldt t/m 19 december.

Sorteren op

1-3 van 3 producten

Bolia: een Plateau tafel van Büro Famos

Het Duitse ontwerpersduo Büro Famos is verantwoordelijk voor de Plateau collectie van Bolia. Deze ontwerpers vinden het belangrijk om producten te ontwerpen die lang meegaan. De producten uit de Plateau collectie van Bolia hebben dan ook een lange levensduur. Dit doen ze door het juiste materiaal te kiezen en dat op de juiste manier toe te passen. Daarnaast is de vorm belangrijk: die moet aantrekkelijk en goed zijn zodat je het product ook echt lang wilt gebruiken. Hoe langer je een meubelstuk hebt, hoe meer herinneringen er ook weer aan verbonden worden. Dit geeft zo ook meer waarde aan het product. Büro Famos blijft naar eigen zeggen altijd oplettend en vragen stellen wat hun uiteindelijke ontwerpen ten goede komt. Kijk maar naar de Plateau serie.

Mix en match Plateau salontafels van Bolia

In de Plateau collectie van Bolia vind je meerdere salontafels en bijzettafels in verschillende maten. De Plateau salontafel large is het grootst: het ronde blad van de tafel heeft een diameter van maar liefst 74 centimeter. Daar kun je dus heel wat op kwijt. Een stapel magazines, een mooie vaas vol bloemen en een paar kaarsen. De Plateau salontafel small is een stuk kleiner, maar is in verhouding juist wel weer hoger. Daarom kan hij ook prima door voor een bijzettafel. Dan heb je als laatste nog de perfecte middenmoot: de Plateau salontafel medium. Deze salontafel heeft een diameter van 61 centimeter waardoor hij eigenlijk in iedere woonkamer past.

Bolia Plateau bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Plateau collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.