Bolia tafels

De tafels van Bolia zijn veelzijdiger dan je denkt. In de collectie vind je namelijk eettafels, maar ook bijzettafels bijvoorbeeld. De bijzettafels hebben vooral ronde vormen terwijl de eettafel juist wat hoekiger is. Daarom is er voor iedereen een mooie tafel van Bolia te vinden. Bolia maakt veel gebruik van natuurlijke materialen en dit zie je ook weer terug in de tafels. Of het nu licht eikenhout is of donker staal, het is altijd duurzaam geproduceerd en iedere keer weer even stijlvol. En het leuke is: alle meubels van Bolia zijn uitstekend met elkaar te combineren. Omdat er vaak verschillende materialen met elkaar gecombineerd worden past altijd alles bij elkaar. Dat scheelt weer! Zie jij een tafel van Bolia al in je eigen huis staan?

Actie: korting tot 30% op ALLES van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op de gehele collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 88 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 88 producten Terug naar boven

Uitgangspunt van tafels van Bolia

Bolia is op en top Scandinavisch en dat merk je aan meerdere aspecten. Ten eerste zijn ze in 2000 opgericht in de Deense stad Århus. Daarnaast heeft het merk Bolia een sterke connectie met de natuur om zich heen. De manier waarop die zich beweegt tussen de verschillende seizoenen is een grote inspiratiebron voor het merk. Ten derde heeft Bolia duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze letten hierop bij elke stap in het ontwerp- en maakproces. En dat zie je terug in de ontwerpen. Die zijn gemaakt van natuurlijke materialen, hebben veelal een mooie aardse tint en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je Bolia tafel meer dan één generatie meegaat.

Kleine Bolia tafels: bijzondere bijzettafels

Kun je niet kiezen welke Bolia bijzettafel je wilt aanschaffen? Dat snappen we. Ze hebben immers allemaal hun kwaliteiten. Neem bijvoorbeeld de Plateau salontafel medium die er ook in small en large is. Deze prachtige tafel heeft een rond blad waardoor hij in iedere ruimte zorgt voor de nodige zachtheid. Ook het onderstel bestaat uit één brede cilinder. Het leuke aan deze collectie is ook dat je meerdere tafeltjes kunt combineren. Liever een wat luchtiger ontwerp? Dan stellen we je graag voor aan de Mera bijzettafel en de Posea bijzettafel. Deze tafels van Bolia hebben ook een rond tafelblad, maar hebben een luchtiger onderstel en zijn gemaakt van staal.

Bolia tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle tafels van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.