Actie: tot -30% op alles van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op alle producten van Bolia.

Bolia eetkamerstoelen uit Scandinavië

Bolia is geen traditioneel merk. Dit designlabel is opgericht in 2000 in de Deense stad Århus. Een typisch Scandinavisch woonmerk in hart en nieren. Bolia staat er sindsdien om bekend altijd op zoek te zijn naar nieuwe manieren om duurzamer te worden. Design met een goed gevoel dus. De producten in hun collecties zijn dan ook duurzaam. De grootste inspiratiebron voor Bolia is zonder twijfel de natuur om ons heen. Dit zie je dan ook duidelijk terug in zowel hun kleurgebruik als hun materiaalkeuze. Bolia legt het zelf het allerbeste uit. De seizoenen, de kleuren en de materialen. Ze zijn allemaal samengebracht en omgetoverd tot tijdloos design. En dat geldt ook voor de stoelen van Bolia. Welkom bij Bolia!

Bolia eetkamerstoelen: de allermooiste ontwerpen

Een paar van Bolia’s mooiste stoelen onder de loep. Neem de Saga fauteuil. Wat een schitterende verschijning. De stoel nodigt uit om languit in te relaxen, ook al maakt hij op het eerst gezicht een wat zakelijke indruk. En wat een keuze als we kijken naar de kleuropties. Dan een andere fauteuil: de Solo Swivel fauteuil. Met zo'n rugleuning wil je echt nooit meer opstaan. Hij is qua afwerking net wat stoerder dan de Saga. De comfortabele fauteuil zit stevig en is ook nog eens draaibaar. Op zoek naar een eetkamerstoel van Bolia? Dan stellen we je graag voor aan de Kimono eetkamerstoel. Een kwalitatief hoogwaardige stoel waar je jaren plezier van hebt. Welke stoel van Bolia staat er straks in jouw eetkamer?

Bolia eetkamerstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle stoelen van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Bolia