Bolia Racquet

Met de spiegels uit de Bolia Racquet collectie zie jij én je huis er het allermooiste uit! De Racquet spiegels danken hun vorm en materiaalgebruik aan het tennisracket. Dit is duidelijk te zien. Het is juist deze vorm die de Racquet spiegels zo elegant en sierlijk maakt en ervoor zorgt dat de spiegels opvallen en anders dan anders zijn. Met een Bolia Racquet spiegel is jouw ruimte dan ook nooit meer hetzelfde. De spiegels komen in verschillende formaten, waardoor er altijd een Racquet is die bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor de Raquet spiegel langwerpig gezeept. De naam zegt het al, deze spiegel is lekker lang. De langwerpige Raquet spiegel is dus perfect om je outfit in te checken of om jouw ruimte optisch een stuk groter te doen lijken. Dat is namelijk wat spiegels doen! En de Racquet spiegels doen dat het allerbeste.

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Bolia maakt jouw interieur en de wereld mooier

Het prachtige merk Bolia maakt meubels, verlichting en accessoires zoals alleen de Scandinaviërs dat kunnen: met een prachtige minimalistische uitstraling terwijl de items tegelijkertijd vernieuwend en verrassend zijn. De ontwerpers van Bolia beginnen bij de natuur en ontwerpen vanuit de Scandinavische seizoenen, en dat is te zien. De materialen bij Bolia zijn vaak afkomstig uit de natuur. Denk bijvoorbeeld aan eikenhout en katoen. Maar dat niet alleen: Bolia wil niet alleen jouw interieur, maar ook de wereld een stukje mooier maken, en de ontwerpen van het merk zijn dan ook vaak duurzaam. Zo worden de materialen duurzaam verkregen én zijn de items van Bolia ontworpen om erg lang mee te kunnen gaan. Ze zijn dus niet snel aan vervanging toe. En dat is fijn, want een ontwerp van Bolia wil je nooit meer kwijt!

Een unieke Bolia spiegel

Het Deense Bolia werkt samen met verschillende ontwerpers. Zo ook met Oliver Schick uit Duitsland, de ontwerper van de Racquet spiegels. Alhoewel alle ontwerpers waar Bolia mee samenwerkt van elkaar verschillen, hebben zij allemaal één ding gemeen: ze ontwerpen met de designfilosofie en het design DNA van Bolia in hun achterhoofd. Bij de Racquet spiegels zit dit Bolia DNA niet alleen in het minimalistische ontwerp, maar ook in het productieproces. De houten omlijsting van de spiegels wordt namelijk om de spiegel heen gebogen. Dit wordt gedaan door stoom te gebruiken. Door deze bijzondere techniek is elke spiegel uniek en van hoogwaardige kwaliteit: typisch Bolia dus! Haal je bijvoorbeeld de Racquet spiegel rond in huis, dan heb je toch een unieke spiegel. Zo voelt het alsof de Racquet spiegels speciaal voor jou worden gemaakt!

Bolia Racquet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Racquet collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.