Actie: tot -30% op alles van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op alle producten van Bolia.

Over Bolia

Het Deense merk Bolia is bekend onder de liefhebbers van Scandinavisch design en dat begrijpen wij bij Flinders maar al te goed. De collectie van Bolia is veelzijdig en functioneel, waardoor er altijd wel wat tussen zit dat naadloos aansluit op jouw wensen. De grootste inspiratiebron van de ontwerpers van Bolia is de Scandinavische natuur, hetgeen je goed terugziet in het materiaal- en kleurgebruik. Aan de hand van de traditionele designtechnieken ontwerpen de designers van Bolia geweldige producten die de grens tussen kunst en design doen vervagen. Daarnaast timmert het bedrijf hard aan de weg betreft duurzaamheid: zo trachten ze elke fase van het ontwerp- en productieproces te verduurzamen en werken ze louter met eerlijke materialen. Wij bij Flinders zijn zeker enthousiast.

De tijdloze Bolia fauteuils

Hoewel de fauteuils van Bolia allen verschillen, hebben ze een ding gemeen: een zeer tijdloos karakter. De simplistische vormgeving en hoogwaardige materialen zorgen er namelijk voor dat je fauteuil in elk geval jarenlang meegaan. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Bolia Saga fauteuil. Deze kuipvormige loungestoel oogt op het eerste gezicht wat zakelijk, maar kan ook zeker als speels element in de ruimte dienen. Met de bijbehorende voetenbank maak je deze fauteuil trouwens pas echt compleet. Combineer de fauteuil daarom met de bijpassende Bolia Saga voetenbank en een comfortabel kussentje. Ontspanning is zeker gegarandeerd! Daarnaast vind je deze geweldige fauteuil in verschillende aangename kleuren. De fauteuils van Bolia zorgen in ieder geval voor ultieme ontspanning. Voor welk design ga jij?

Een design draaifauteuil van Bolia

De moderne fauteuils uit de Bolia collectie zijn allen uitgevoerd met een handige draaivoet. En met deze innovatieve draaifunctie volgt de fauteuil de bewegingen van jouw lichaam optimaal. Zo kan je het ene moment heerlijk naar buiten kijken en draai je in een mum van tijd naar een goed gesprek. Ideaal! Daarnaast zijn de fauteuils uitgevoerd met voorgevormd schuim dat perfecte ondersteuning biedt, dag in dag uit. Zo weet je zeker dat je onbezorgd weg kunt zakken in deze fantastische fauteuils. De Bolia fauteuils zitten al heerlijk, maar de voetenbanken doen daar nog een schepje bovenop. Een voetenbank is de perfecte toevoeging voor bij je favoriete Bolia fauteuil. Nu wil je al helemaal nooit meer uit je stoel komen

Bolia fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle fauteuils van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Bolia