Actie: -25% op productselectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van Bolia. De actie geldt t/m 19 december.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Deense designtradities die de wereld veroveren

Bolia komt uit Denemarken, en dat is te zien! Het merk maakt namelijk de mooiste minimalistische ontwerpen, zonder ooit saai te worden. Een ontwerp van Bolia is altijd luxe, spannend en vernieuwend, terwijl het tegelijkertijd altijd simplistisch is. Dit is een erg knappe combinatie. Het is daarom ook niet zo gek dat het Deense merk inmiddels niet meer weg te denken is uit de designwereld. Bolia heeft vanuit Denemarken in iets meer dan twintig jaar de hele wereld van het design veroverd! Het merk werkt samen met ontwerpers vanuit de hele wereld. Zo ook met ontwerpstudio Hans Thyge & Co. Deze ontwerpstudio blijft dicht bij huis – zij komen namelijk uit Denemarken. Hans Thyge & Co heeft een rijke geschiedenis en designtraditie en ontwerpt met deze in het achterhoofd. Ook vindt de ontwerpstudio duurzaamheid en aandacht voor de natuur ontzettend belangrijk. Zij passen dus perfect bij de filosofie van Bolia!

Bolia Seed is samen beter dan alleen

Er zijn verschillende Seed stoelen, elk met een eigen karakter. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, met armleuningen, zonder armleuningen of zelfs met uitgebreide armleuningen. Wat jouw persoonlijke stijl ook is, er past dus altijd een Seed stoel bij jou. Niet alleen qua kleuren, maar ook qua materialen en vormen. Maar dit is nog niet alles. Alhoewel de stoelen van elkaar verschillen, hebben ze allemaal hetzelfde zitkuipje en min of meer dezelfde vorm. Daarom staan alle Seed stoelen fantastisch bij elkaar en kun je de stoelen dus ook heel goed met elkaar combineren! Kies voor de Seed tuinstoel onderstel met armleuningen of de Seed tuinstoel zonder armleuningen voor een stijlvolle zitting. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, en dat geldt zeker ook voor de Seed stoelen! Zo ontstaat er een verfrissende en toch samenhangende mix.

Bolia Seed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Seed collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.