Actie: tot -30% op alles van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op alle producten van Bolia.

Designers van de bloempotten van Bolia

Bij designmerk Bolia werken ze samen met een briljante groep wereldberoemde ontwerpers. Het gaat om zowel gevestigde ontwerpstudio’s als aanstormende talenten. En ze hebben één ding gemeen: Scandinavisch design staat hoog in het vaandel. De Italiaanse designstudio Ferriani Sbolgi heeft de Forma bloempotten vormgegeven. Hun ontwerptaal is geïnspireerd op slanke silhouetten en strakke, minimalistische lijnen en details. Op deze manier proberen ze met hun producten bij de gebruiker een bepaalde emotie teweeg te brengen. De Grove collectie is ontworpen door het duo Anna Karnov en Clara Mahler. Gedreven door saamhorigheid en verbinding wilt het duo dat hun designs flexibel, functioneel en esthetisch zijn. De producten moeten lang mooi blijven en vertellen elk hun eigen verhaal.

Bloempotten van Bolia in zachte kleuren

In de wereld die nooit meer stilstaat, moet je huis een plek zijn om tot rust te komen. Met de bloempotten van Bolia kan dat. Planten komen in de bloempotten van Bolia ongelofelijk mooi tot hun recht. Zo ontstaat de perfecte combinatie tussen plant en pot. De Grove bloempot hangend tovert elke ruimte om tot een klein paradijs waar een rustgevende combinatie van touw en techniek samenkomt. Met de Forma bloempot medium breng je de groene en natuurlijke elementen naar voren waardoor je in een handomdraai rust toevoegt aan je interieur en optimaal ontspant. Weet jij al welke plant het genoegen krijgt om een plekje in een van de bloempotten van Bolia te veroveren?

Bolia bloempotten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle bloempotten van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Bolia