Bolia Orb

De Orb collectie van Bolia combineert twee van onze favoriete materialen: metaal en glas. Bolia beschrijft de serie het allerbest: ‘een visueel genot’. Het is niet moeilijk om te zien waarom. De verschillende lampenconstructies zijn perfect op elkaar afgestemd en hebben als voornaamste eigenschap dat ze meerdere lichtbronnen bundelen tot één lamp. Je kunt bij deze serie kiezen voor zwart metaal of goudkleurig messing voor het armatuur waardoor je altijd een design kunt vinden dat bij je past. De Orb lampen van Bolia zijn modern en passen perfect in een klassiek interieur terwijl ze zeker ook industriële kenmerken hebben. Zowel stoer als sierlijk, dus. Kijk vooral even rond tussen de verschillende lampen in de collectie, er zit vast wel een exemplaar tussen voor jou.

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Bolia Orb: een ontwerp van 365° North

De ontwerpen van designer 365° North staan centraal in de Orb collectie van Bolia en moeten volgens hem vooral zinvol zijn. Dat laatste lijkt logisch, maar om hier eer aan te doen moet je toch wel echt het een en ander goed uitvoeren. Er zijn altijd dingen waar je aan moet denken tijdens het maakproces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vorm, de kleur en de materiaalkeuze van het ontwerp. Dit alles moet de ideale mix zijn: alle elementen moeten zin hebben. Zo wordt het ideale meubel gecreëerd. Volgens 365° North moet design bovendien praktisch, mooi en te begrijpen zijn. En inderdaad, dat is een perfecte weerspiegeling van de prachtige Orb collectie van Bolia.  

Simplistische Orb lampen van Bolia

De Orb vloerlamp van Bolia bijvoorbeeld. Deze heeft een prachtig en enigszins simplistisch design. Dit is echter niet zonder reden. Het uitgangspunt van de Deense ontwerper was namelijk om een simpel, maar stijlvolle collectie neer te zetten. De lampen uit de Orb collectie hebben allemaal één ding gemeen: je krijgt uitgebreide lampen die maar weinig ruimte innemen. De Orb vloerlamp bijvoorbeeld: staat recht overeind en neemt dus maar heel weinig ruimte in. En dat terwijl er maar liefst vier verschillende lichtbollen inzitten. Perfect voor een kleine ruimte dus. Zo ook de Orb hanglamp mat zwart van Bolia. Je krijgt wel zes lichtbollen en dus veel licht terwijl de lamp zelf redelijk compact in elkaar zit vanwege de dunne stang.

Bolia Orb bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Orb collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.