Actie: -25% op de gehele collectie van Bolia

Je ontvangt nu 25% korting op de gehele collectie van Bolia.

Bolia Orb: een ontwerp van 365° North

De ontwerpen van designer 365° North staan centraal in de Orb collectie van Bolia en moeten volgens hem vooral zinvol zijn. Dat laatste lijkt logisch, maar om hier eer aan te doen moet je toch wel echt het een en ander goed uitvoeren. Er zijn altijd dingen waar je aan moet denken tijdens het maakproces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vorm, de kleur en de materiaalkeuze van het ontwerp. Dit alles moet de ideale mix zijn: alle elementen moeten zin hebben. Zo wordt het ideale meubel gecreëerd. Volgens 365° North moet design bovendien praktisch, mooi en te begrijpen zijn. En inderdaad, dat is een perfecte weerspiegeling van de prachtige Orb collectie van Bolia.  

Simplistische Orb lampen van Bolia

De Orb vloerlamp van Bolia bijvoorbeeld. Deze heeft een prachtig en enigszins simplistisch design. Dit is echter niet zonder reden. Het uitgangspunt van de Deense ontwerper was namelijk om een simpel, maar stijlvolle collectie neer te zetten. De lampen uit de Orb collectie hebben allemaal één ding gemeen: je krijgt uitgebreide lampen die maar weinig ruimte innemen. De Orb vloerlamp bijvoorbeeld: staat recht overeind en neemt dus maar heel weinig ruimte in. En dat terwijl er maar liefst vier verschillende lichtbollen inzitten. Perfect voor een kleine ruimte dus. Zo ook de Orb hanglamp mat zwart van Bolia. Je krijgt wel zes lichtbollen en dus veel licht terwijl de lamp zelf redelijk compact in elkaar zit vanwege de dunne stang.

Bolia Orb bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Orb collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.