Bolia Story

Combineer stijl en functie met de Bolia Story lijn! Deze collectie, die bestaat uit bijzettafels en salontafels, heeft vanwege het prachtige lichte hout waarvan het gemaakt is een rustgevende uitstraling. Het hout zorgt er ook meteen voor dat je de tafeltjes in elke ruimte kwijt kunt: hout is namelijk natuurlijk en past dus echt in ieder interieur. Met de Story lijn kun je dus zelf het verhaal van jouw interieur bepalen. De Story tafels brengen in ieder geval klasse en stijl mee naar jouw interieur. Alle tafels zijn met de hand gemaakt, en dat is te zien. Dit is dan ook een van de details waardoor een Story tafel zo luxe en stijlvol oogt. Kijk maar eens naar de Bolia Story salontafel geolied eiken. Deze salontafel brengt sfeer in je interieur. Dit komt door het lichte en warme hout, maar ook door de ronde vorm. Je kunt jouw Story tafel natuurlijk in de zithoek kwijt, maar ook andere ruimten staat een Story tafel prachtig!

Actie: korting tot 30% op ALLES van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op de gehele collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

New Scandinavian Design bij Bolia

Bolia is meer dan twintig jaar geleden opgericht, in het jaar 2000 in Aarhus, Denemarken. We kennen Aarhus vooral van de befaamde architectuurschool en de vele ontwerpers die er vandaan komen – een creatieve stad dus. En dat is gebleken, want ook Bolia is niet meer uit de wereld van het design weg te denken. Het Deense merk maakt minimalistische designs die tegelijkertijd ontzettend luxe zijn en altijd iets vernieuwends hebben. Naar eigen zeggen maakt Bolia ‘New Scandinavian Design’. Met de Scandinavische seizoenen als uitgangspunt en de natuur en het miliieu hoog in het vaandel, creëert Bolia nieuw Scandinavisch design. Bolia werkt samen met veel verschillende designers die uit alle hoeken van de wereld komen, maar allemaal ontwerpen ze volgens de New Scandinavian Design filosofie.

Ga houden van je Story tafeltje

De Story meubels zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens hartstikke functioneel. Precies zoals we van Bolia gewend zijn, dus. De tafeltjes zijn ontworpen door een Deens designduo, Anna Karnov en Clara Mahler. Karnov en Mahler hebben als doel om een samenhang tussen hun ontwerp en de gebruiker hiervan te bewerkstelligen. Zo’n samenhang kan bijvoorbeeld gecreëerd worden door gebruiksvriendelijk te zijn en er tegelijkertijd goed uit te zien. Dit is ook het geval bij de Bolia Story bijzettafel. Dit salontafeltje ziet er niet alleen goed uit, maar is ook nog eens hartstikke handig. Achter de houten staven zitten handige opbergplankjes waar je al jouw spullen kunt opbergen zonder ze te verbergen. Als kers op de taart staat het tafeltje op wieltjes – je kunt deze dus gemakkelijk verplaatsen naar waar Story het meest van pas komt! Zo combineren de Story tafels het beste van twee werelden.

Bolia Story bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Story collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.