Bolia Grove

De collectie Grove bloempotten van Bolia is ontworpen om een kleine oase in je huis te creëren. In de hectische wereld die nooit stilstaat, zijn we er allemaal wel aan toe om zo nu en dan in een oase te zitten. Deze collectie maakt die droom werkelijkheid. De ontwerpen zijn gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen die mooi verouderen waardoor de Grove collectie van Bolia prachtig en tijdloos is. Zo is de Grove bloempot hangend ideaal om een kalm en tegelijkertijd speels effect toe te voegen aan elke ruimte. Ben je op zoek naar een grotere pot? Dan is de Grove bloempot large perfect voor jou. Leuk om te combineren met andere potten uit de collectie. Deze bloempot fungeert met een mooie plant erin ook als een ware blikvanger. Ben jij er al uit?

Actie: korting tot -30% op een selectie producten van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia. De actie geldt t/m 11 maart.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Bolia met Anna Karnov en Clara Mahler

Het ontwerpersduo Anna Karnov en Clara Mahler van de Grove collectie werd gedreven om saamhorigheid en verbinding te creëren tussen hun producten en de gebruiker. Ze laten zich niet inspireren door vluchtige trends en gaan voor materialen die mooi ouder worden om er zo eindeloos plezier van te hebben. En dit is precies het achterliggende idee dat terug is te zien in elk ontwerp uit de Grove collectie. De bloempotten zijn ontwikkeld om je planten de ruimte te geven om te groeien terwijl de rustgevende uitstraling niet alle aandacht steelt. Hierdoor komt niet alleen de pot, maar ook de plant goed tot zijn recht en zal hij alleen nog maar mooier worden. Een ideale combinatie als je het ons vraagt. Neem bijvoorbeeld de Grove bloempot medium. Het perfecte tussenmaatje dat aan elk huishouden rust en design zal toevoegen.

Verbinding tussen Bolia en Grove

Een van de doelen van Bolia is om voor jou een stille, creatieve en mooie omgeving te creëren. De Forma collectie is aansluitend daaraan ontwikkeld om het interieur te verfraaien, het groene en natuurlijke element te accentueren en het gevoel van welbevinden en rust in huis te bevorderen. De valt daarom volledig in het straatje van Bolia. Waar de wereld altijd maar doorgaat en waar tot rust komen een luxe is geworden, biedt Bolia een fijne plek waar de wereld even stilstaat en we helemaal tot onszelf kunnen komen. De Grove collectie zal hierin ook niet teleurstellen. De mix van het zachte kleurenpalet en de vorm van de collectie toveren elke ruimte om tot een plek waar je op adem kan komen.

Bolia Grove bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Grove collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.