Bolia tafellampen

Lampen zorgen voor gezelligheid en sfeer in huis en met de tafellampen van Bolia komt dat dubbel en dwars goed. Omdat een tafellamp relatief klein is, kun je deze gemakkelijk overal neerzetten. De tafellampen van Bolia zijn ook nog eens gemaakt van glas waardoor ze minder snel druk ogen en je ze met veel verschillende stijlen kunt combineren. Betekent dit dan dat de tafellampen van Bolia minimalistisch of zelfs saai zijn? Absoluut niet. Ze maken er iedere keer weer een kunstwerk van. Kijk bijvoorbeeld naar de Pica collectie waarbij er een soort regenboogachtige kleur door het glas heen is verwerkt. Zo wordt een simpel uitgangspunt toch omgetoverd tot iets wat niet alledaags is. Prachtig!

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Het verhaal achter de Bolia tafellampen

Bolia is opgericht in Århus in het jaar 2000. Bij Bolia zijn er een aantal dingen belangrijk. Een van die kernwaarden is duurzaamheid. Het is het uitgangspunt voor alles wat ze doen. Van de eerste schetsen tot het uiteindelijke ontwerp: er wordt altijd rekening gehouden met de planeet. Dat maakt dat je een fijn gevoel krijgt bij de aankoop van bijvoorbeeld de lampen van Bolia. Niet alleen omdat je huis er mooier van wordt, maar ook omdat de wereld er een stukje mooier van wordt. Naast duurzaamheid wat betreft het milieu, gaat Bolia trouwens nog een stukje verder. Bolia probeert namelijk producten te maken die hoe dan ook lang meegaan. Het liefst zelfs meerdere generaties. Zo worden je meubels en lampen echte familiestukken.

Bolia tafellampen: welke kies jij?

Als we kijken naar de tafellampen van Bolia valt meteen één ding op: de materiaalkeuze is consistent terwijl de lampen toch allemaal een eigen karakter hebben. Kijk bijvoorbeeld naar de Pica tafellamp die we hiervoor al even noemde. Deze lamp heeft een mooie glazen bol en dat geldt ook voor de andere tafellampen van Bolia. Toch is er iets bijzonders, want in plaats van gewoon glas zit er een beetje kleur in het materiaal verwerkt. Of neem de Grape tafellamp bijvoorbeeld. Deze lamp heeft ook een glazen bol, maar net niet in een ronde vorm. Door deze bijzondere vorm krijgt de tafellamp van Bolia toch een heel ander karakter. Weet jij al welke lamp er straks in je huis schittert?

Bolia tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle tafellampen van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.