HAY Tray Table

Een HAY Tray Table schittert door zijn eenvoud. Rechtlijnig en flexibel, dat zijn de belangrijkste kenmerken van deze salontafel. De slanke poten van gepoedercoat staal maken de HAY Tray Table tot een elegante verschijning. Zelfs de grootste tafel van de serie, de Tray salontafel coffee van 60 bij 60 centimeter, heeft een luchtige uitstraling. Omdat de HAY Tray Table collectie uit verschillende maten salontafels bestaat, kun je eindeloos variëren in vorm en formaat, zonder dat er een massief geheel ontstaat. Houd jij dus dan strakke lijnen en een ruimtelijk gevoel? Bekijk dan vooral de HAY Tray Table serie. Groot kans dat je ideale tafel erbij zit.

Actie: -20% op de Palissade collectie van HAY

Je ontvangt tot 20% korting op de Palissade collectie van HAY. De actie geldt t/m 20 mei.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Ontwerpen van HAY

HAY is een relatief jong label in de meubelwereld, opgericht in 2003. Inmiddels is HAY uitgegroeid tot een zeer populair merk, en niet zonder reden. De designs zijn stuk voor stuk tijdloos en uniek, en daarnaast zijn de ontwerpen van HAY goed betaalbaar. HAY heeft een brede collectie van prachtige design accessoires en meubels. Deze uitgebreide collectie danken ze aan hun samenwerking met een groot aantal bekende ontwerpers. De ontwerpers worden volledig vrijgelaten en krijgen geen opdracht mee: ze mogen ontwerpen wat ze willen. De collectie van HAY is herkenbaar aan een strakke belijning, die we bijvoorbeeld terugzien in de Loop Stand serie. Ook de HAY tafel collectie is voorzien van rechte lijnen, en is daarmee typisch HAY.

Opgeruimd staat netjes

Wat de HAY Tray Table van eenvoudige tafel naar een hoger plan tilt, is het feit dat deze salontafels een verborgen geheim hebben. Wist je namelijk dat je het tafelblad ook als dienblad kunt gebruiken? Aan het einde van de avond hoef je dus niet eindeloos heen en weer te lopen naar de keuken, maar til je simpelweg het tafelblad op. Heb je vaak maar een paar kopjes of glazen? Dan heb je waarschijnlijk aan de Tray salontafel small, met een blad van 30 bij 30 centimeter, genoeg. Toch wat meer spullen die naar de keuken moeten? Dan biedt de Tray salontafel medium van 40 bij 40 centimeter meer ruimte. Het enige nadeel van de HAY Tray Table serie is dat je nu geen smoes meer hebt om de boel de boel te laten!

HAY Tray Tables combineren

Een HAY Tray Table is op zichzelf al een fijne bijzettafel, maar met een compagnon aan zijn zijde voelt hij zich pas echt op zijn gemak. Gelukkig heeft HAY hier goed over nagedacht, en zijn alle formaten perfect met elkaar te combineren. Zet bijvoorbeeld de HAY Tray salontafel side naast de bank, en plaats verschillende kleinere formaten als salontafelset bij elkaar. Zo creëer je eenheid in je interieur. Geef je graag een draai aan deze combinatie? Ga dan voor verschillende kleuren. Alle HAY Tray Table salontafels zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en warmgrijs. Het medium formaat is bovendien ook in blauw, geel en rood te krijgen. Welke kleurencombinatie vind jij het mooiste?

HAY Tray Table bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Tray Table serie. Dat betekent dat wij elke HAY Tray Table kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY Tray Table en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de HAY Tray Table collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.