Artemide Altrove

Laat je betoveren door de Artemide Altrove lampen. Deze lampen zijn knappe staaltjes designwerk. Ze zijn dan ook ontworpen door Carlotta de Bevilacqua, de CEO van Artemide. Je zou de Altrove lampen met wat fantasie dan ook als de CEO van lampen kunnen zien. De design lampen hebben een bijzonder uiterlijk en kunnen niet alleen als lampen gezien worden, maar ook als spiegels of zelfs kunstwerken die licht kunnen geven. Eén ding is zeker: een lamp zoals Altrove vind je niet snel. Jouw Altrove lamp zal dan ook de eyecatcher van jouw ruimte kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor de Altrove 600 hanglamp LED. Het is eigenlijk een spiegel, schilderij en lamp ineen. Of je nou een interieur vol moderne vormen en materialen hebt, of juist een klassiekere stijl: een plek voor Altrove is er altijd.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Een lamp van De Bevilacqua is een lamp om van te houden

Het stijlvolle Artemide is in 1960 opgericht door de Milanese ontwerper Ernesto Gismondi. Gismondi en zijn partner Sergio Mazza begonnen in 1959 al met de eerste lamp, de Alfa. Inmiddels is Artemide al meer dan zestig jaar verder. Er zijn vele lampen bijgekomen, waarvan sommigen designprijzen hebben gewonnen of zelfs zijn opgenomen in museumcollecties. Vandaag de dag ontwerpt Artemide volgens de “The Human Light” filosofie, oftewel vanuit de mens en zijn behoeftes. Inmiddels staat Carlotta de Bevilacqua, een gevierd designer, aan het roer van het Italiaanse merk. De Bevilacqua is tevens de ontwerpster van de Altrove lijn en heeft voor haar ontwerpen voor Artemide veel lof ontvangen. Een ontwerp van Carlotta de Bevilacqua is altijd innovatief, contemporain en uitzonderlijk. Liefhebbers van het nieuwste design zijn bij deze ontwerpster dan ook aan het goede adres.

De perfecte Artemide lamp: op naar Altrove

Het mooie woord Altrove betekent in het Italiaans ‘ergens anders’. En laat dat nou eens zijn waar deze collectie lampen ons aan doet denken. Altrove is meer dan alleen een lamp, het is een kunstig object met lichtgevende functie. Je zou in de lamp zelfs een reflectie kunnen zien. Eén ding is zeker: Altrove neemt je mee naar ‘ergens anders’. Neem als voorbeeld de Altrove 1000 plafond- en wandlamp LED. Deze lamp is multifunctioneel; de Altrove plafond- en wandlamp kan namelijk (de naam zegt het al) zowel aan het plafond als aan de muur gehangen worden. En dat niet alleen. In de Altrove lamp zie je elke keer iets nieuws, hoe vaak je er ook naar kijkt. Laat je dus verrassen door deze prachtige lijn design lampen en neem jezelf ‘ergens anders’ mee naar toe.

Artemide Altrove bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle producten uit de Artemide Altrove collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.