Artemide Decompose

Het woord ‘Decompose’ betekent ‘ontleden’. Als je vervolgens naar de lampen uit de Decompose collectie van Artemide kijkt, dan zie je meteen waarom de lampen deze naam hebben gekregen. De lampen uit de Decompose collectie hebben namelijk stuk voor stuk een cilindervorm die langzaam loslaat – op een uiterst stijlvolle manier uiteraard. De lampen lijken stuk voor stuk uit lint te bestaan, dat langzaam naar beneden (of boven) uitrolt. Maar niets is minder waar: de lampen zijn namelijk gemaakt van aluminium. Ze zijn dus een stuk sterker dan ze misschien op het eerste gezicht lijken! En nog een leuke bijkomstigheid: je schaft de lampen in allerlei soorten kleuren aan. Voor welke ga jij?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Artemide Decompose: Italiaans design

Artemide is niet zomaar een verlichtingsmerk. Dit merk uit Italië snapt dat verlichting meer is dan alleen een manier om niet in het donker te zitten. Ze snappen het belang van goede verlichting. Ze letten op ieder aspect: van vorm en stijl, tot functie en sfeer. Voor Artemide moet licht ook daadwerkelijk iets betekenen, het moet iets met je doen. Deze gedachte nemen ze mee door het hele ontwerpproces, van de start tot het einde. Hun hedendaagse mindset mixen ze moeiteloos met de klassieke elementen van de essentie van verlichting. Op die manier komen vorm en functie dus perfect samen. Dat zie je ook bij de Decompose collectie van Artemide. De lampen zijn geschikt voor LED verlichting.

Het ontwerp van Artemide Decompose

Misschien wel de meest opvallende lamp uit de Decompose collectie van Flinders is de Artemide Decompose tafellamp. Deze lamp lijkt net zoals de andere lampen uit een soort opgerold lint te bestaan. In plaats van langzaam naar beneden uit te rollen, gebeurt er bij deze lamp juist het tegenovergestelde. De tafellamp lijkt juist naar boven uit te rollen, wat er voor zorgt dat hij gewichtsloos lijkt. In tegenstelling tot de Decompose hanglamp en de Decompose plafondlamp. Het enige dat jij hoeft te doen is een mooi plekje in huis uitzoeken en beslissen voor welke kleur je gaat. Let’s go!

Artemide Decompose bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide Decompose lampen. Dat betekent dat wij elke Artemide Decompose lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Artemide Decompose serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Artemide Decompose collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.