Artemide: designlampen in alle soorten en maten

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van bureaulampen tot wandlampen. Ruime keuze designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook maar goed zijn dat je de verlichting van Artemide wel eens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo worden deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil. Er zijn prachtige productfamilies te bewonderen.

Artemide Tizio lampen: minimalistisch én stijlvol tegelijk

Een andere bureaulamp die heel veel weg heeft van de LED variant en de originele variant, is de Artemide Tizio 35 bureaulamp retrofit. Dit is de kleinste van het stel. Met behulp van de aan- en uitschakelaar zet je het licht aan. Het licht schijnt perfect naar beneden. Zo kun je heerlijk je favoriete boek lezen, of misschien wel een van je tijdschriften. Deze lamp helpt je in elk geval uitstekend met de juiste hoeveelheid licht. Naast bureaulampen, vind je ook vloerlampen zoals de Artemide Tizio vloerlamp LED. Deze vloerlamp creëer je eigenlijk eenvoudig zelf door de bureaulamp te combineren met de Tizio floor support. Doordat de lamp gebruik maakt van contragewichten, kun je de lamp in de raarste posities zetten en dat terwijl hij niet uit balans raakt. Handig, he? Een andere vloerlamp is de Artemide Tizio 35 vloerlamp retrofit. Hij staat prachtig naast je bank in de woonkamer… Zie jij hem al staan?

Artemide Tizio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Tizio serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Artemide Tizio collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.