Artemide vloerlampen

Artemide heeft prachtige vloerlampen op de markt gebracht. Het zijn stuk voor stuk designklassiekers waar je bijna niet omheen kunt. Wij worden meer dan blij van de Artemide vloerlampen uit de Tolomeo familie. Het is een prachtige, ranke vloerlamp die verkrijgbaar is in vele varianten. Populair zijn de Tolomeo Lettura en de Tolomeo Mega Terra. Prachtige vloerlampen waar je een leven lang van kunt genieten. De lampen hebben altijd een verstelbare arm die verkrijgbaar is in aluminium of gepoedercoat zwart en wit. Tevens kun je kiezen voor de dimbare variant of een aan- en uitschakelaar. Keuze genoeg!

Sorteren op

1-57 van 57 producten

Artemide vloerlampen: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle vloerlampen van Artemide. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Wij staan graag voor je klaar.

Naast vloerlampen heeft Artemide prachtige hanglampentafellampenwandlampen en plafondlampen.

Flinders klanten beoordelen de producten van Artemide vloerlampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven