Artemide Cabildo

In de Artemide Cabildo collectie vind je een vloerlamp en een hanglamp die eigenlijk in elke ruimte uitstekend tot hun recht komen. Heb jij nog een mooi plekje over voor de Artemide Cabildo vloerlamp wit? Deze lamp is bijzonder door de originele, ovalen ring die de kap van de lamp vormt. Hij heeft een breedte van 41 centimeter, een hoogte van 183 centimeter en een diameter van 30 centimeter. Deze blikvanger past prachtig naast je bank bijvoorbeeld. Hij vormt een mooie aanvulling in een interieur vol design. Toch komt hij ook uitstekend van pas in een strakke inrichting waardoor je een leuk contrast creëert in je huis. Je zou hem ook een mooi plekje kunnen geven in een wachtruimte of vergaderruimte. In deze lamp kun je een ledlamp plaatsen. Ben je al enthousiast? Kijk maar snel in deze collectie! 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Artemide design

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van bureaulampen tot wandlampen. Een ruime keuze in designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook zijn dat je de verlichting van Artemide wel eens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo zijn deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil. Er zijn prachtige productfamilies te bewonderen.

Artemide Cabildo: lampen vol design

Voor welke lamp je ook kiest in deze collectie, je bent er hoe dan ook zeker van dat je een echte designlamp in huis haalt. De Artemide Cabildo hanglamp is daar een mooi voorbeeld van. Je hangt deze lamp eenvoudig op de hoogte die je wenst. Zo voelt hij zich thuis boven de (eet)tafel, maar ook hangend als kunstobject in een vrije ruimte komt hij goed van pas. Hij is gemaakt van aluminium en staal. Met de wanddimmer creëer je net zoveel sfeer als je op dat moment wenst. Wel handig, want je bepaalt zo eenvoudig zelf de lichtintensiteit. Deze lamp heeft een hoogte van 19 centimeter en een diameter van 41 centimeter.

Artemide Cabildo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Cabildo serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Artemide Cabildo collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.