Naar boven
Sorteren op

1-25 van 25 producten

Artemide: designlampen in alle soorten en maten

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van tafellampen tot wandlampen. Je hebt zo een ruime keuze uit designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook maar goed zijn dat je de verlichting van Artemide weleens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo worden deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil en brengt jaarlijks nieuwe lampen op de markt.

Speelse Artemide buitenlampen

In de Reeds collectie vind je een lamp die je tuin of terras een speelse uitstraling geeft. Maar hoe komt dat dan? Nou, het zit zo. De Artemide Reeds Single buitenlamp LED is geïnspireerd op de bosjes rietstengels die je eigenlijk altijd langs het water ziet staan. Elk van deze stengels heeft weer net een andere lengte. Juist dat verschil zorgt voor het speelse effect. Wist je dat de Artemide buitenlampen prima tegen een stootje kunnen? Deze lamp heeft bijvoorbeeld een IP-waarde van 67. Zo zijn de buitenlampen uit deze collectie waterbestendig. De zwaarste regenbuien kunnen ze prima aan. Zorgen hebben om je lamp(en) wanneer ze in een tropische regenbui staan is dan ook niet nodig. Nog niet genoeg Artemide buitenlampen bewonderd? Kijk dan snel verder!

Smalle lichtstralen met de Artemide buitenlampen

Heb je weleens gehoord van de Artemide Effetto buitenlamp? Dit is niet zomaar een buitenlamp, maar een lamp die speelt met het effect van de lichtbundel. De naam Effetto past dan ook goed bij deze lamp. Dit betekent namelijk in het Italiaans effect. Er zijn twee verschillende Effetto lampen die zich onderscheiden van elkaar door de lichtstralen. Artemide heeft nog meer buitenlampen die spelen met de lichtstralen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Artemide Molla buitenlamp. Het bijzondere aan deze lamp is dat hij twee lichtstralen heeft: een grote met een verlichtende functie en een kleinere met een decoratieve functie. Heb je de grote lichtstraal liever naar boven of naar beneden schijnen? De keuze is aan jou. Stel de lamp in op de manier die jij wenst.

Artemide buitenlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide buitenlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Artemide buitenlampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Artemide