Artemide buitenlampen

Verlicht de avond en de nacht met de veelzijdige Artemide buitenlampen. Wie ooit heeft gezegd dat buitenverlichting saaier is dan binnenverlichting heeft Artemide buitenverlichting nog niet gezien. Het Italiaanse merk maakt allerlei verschillende soorten buitenlampen. Waar je ook naar op zoek bent, bij Artemide vind je het. Ga bijvoorbeeld voor een gezellige en sfeervolle uitstraling met de Tolomeo Paralume outdoor hanglamp LED. Deze lamp brengt de eetkamersfeer van binnen naar buiten in een handomdraai. Je hoeft buiten namelijk absoluut niet in te leveren op je verlichting of je sfeer. Met de buitenlampen van Artemide kun je jouw buitenruimte tot je favoriete plek in (of eigenlijk uit) huis maken. Nu kun je tot ’s avonds laat borrelen, eten en kletsen in de buitenlucht. En dat allemaal door de Artemide buitenverlichting.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-28 van 28 producten Sorteren op 1-28 van 28 producten Terug naar boven

Patent voor stevige buitenlampen

De naam van Artemide is niet meer weg te denken uit de wereld van design. Het merk is in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi, een ontwerper uit de provincie van Milaan. De allereerste lamp van het label Artemide is zelfs al in 1959 ontworpen (de Alfa lamp). Artemide won in 1967 al zijn eerste prijs, namelijk de Compasso d’Oro Award, en vele volgden. Inmiddels heeft Artemide niet alleen vele prijzen gewonnen, maar ook vele patenten aangevraagd. De lampen zien er namelijk niet alleen mooi uit, maar zijn ook technisch van hoge kwaliteit. En dat is nogal belangrijk, vooral bij buitenverlichting! De lampen kunnen tegen weer en wind en zullen zelfs op de donkerste dagen nog jouw buitenruimte verlichten. Voor welk design je ook gaat, de buitenlampen van Artemide zijn er voor jou. Lees hier de veelgestelde vragen over buitenverlichting.

Creëer een tuinfeest met Artemide buitenverlichting

De buitenlampen van Artemide stuk voor stuk opvallende en bijzondere stukjes design. Geen model is hetzelfde, en laat dat nou precies zijn waarom we zo dol zijn op de Artemide lampen. De lampen lijken soms haast meer op lichtsculpturen dan op verlichting. Zeker wanneer het buiten donker is en de lampen aan staan. Kijk maar naar de Reeds Triple vloerlamp LED. Deze vloerlamp lijkt te dansen in het donker en tovert jouw tuin of terras om naar een sprookjesachtige ruimte. Of ga voor de de O hanglamp LED. Deze prachtige hanglamp is een abstract, rond kunstwerk, die ervoor zorgt dat jouw buitenruimte haast op een museumtuin lijkt. Met de buitenlampen van Artemide maak je van jouw tuin, balkon of dakterras dus echt een feestje. Wat jouw stijl ook is, er is altijd een buitenlamp van Artemide voor jou.

Artemide buitenlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide buitenlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.