Sorteren op

1-28 van 28 producten

Patent voor stevige buitenlampen

De naam van Artemide is niet meer weg te denken uit de wereld van design. Het merk is in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi, een ontwerper uit de provincie van Milaan. De allereerste lamp van het label Artemide is zelfs al in 1959 ontworpen (de Alfa lamp). Artemide won in 1967 al zijn eerste prijs, namelijk de Compasso d’Oro Award, en vele volgden. Inmiddels heeft Artemide niet alleen vele prijzen gewonnen, maar ook vele patenten aangevraagd. De lampen zien er namelijk niet alleen mooi uit, maar zijn ook technisch van hoge kwaliteit. En dat is nogal belangrijk, vooral bij buitenverlichting! De lampen kunnen tegen weer en wind en zullen zelfs op de donkerste dagen nog jouw buitenruimte verlichten. Voor welk design je ook gaat, de buitenlampen van Artemide zijn er voor jou.

Creëer een tuinfeest met Artemide buitenverlichting

De buitenlampen van Artemide stuk voor stuk opvallende en bijzondere stukjes design. Geen model is hetzelfde, en laat dat nou precies zijn waarom we zo dol zijn op de Artemide lampen. De lampen lijken soms haast meer op lichtsculpturen dan op verlichting. Zeker wanneer het buiten donker is en de lampen aan staan. Kijk maar naar de Reeds Triple vloerlamp LED. Deze vloerlamp lijkt te dansen in het donker en tovert jouw tuin of terras om naar een sprookjesachtige ruimte. Of ga voor de de O hanglamp LED. Deze prachtige hanglamp is een abstract, rond kunstwerk, die ervoor zorgt dat jouw buitenruimte haast op een museumtuin lijkt. Met de buitenlampen van Artemide maak je van jouw tuin, balkon of dakterras dus echt een feestje. Wat jouw stijl ook is, er is altijd een buitenlamp van Artemide voor jou.

Artemide buitenlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide buitenlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Artemide
Filters
Productsoort
Wandlamp Sokkellamp Hanglamp Vloerlamp Booglamp Tafellamp Lichtsnoer Plafondlamp
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Ontwerper
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.