Naar boven
Sorteren op

1-36 van 96 producten

Artemide zorgt voor mens en omgeving

Elke dag hebben we met licht te maken. De relatie tussen mensen, licht en de omgeving is dan ook een belangrijk onderdeel van de visie van Artemide. Dit merk is ook wel een van de bekendste verlichtingsmerken van dit moment. Deze visie uit zich op twee verschillende manieren. Zo houdt Artemide er in het ontwerpproces rekening mee hoe het licht de ruimte en de mensen erin beïnvloedt. Maar het merk vindt het ook belangrijk rekening te houden met de vragen rondom duurzaamheid. Want ook dat heeft invloed op mensen en hun omgeving. Zo zorgt Artemide dat ze tijdens de productie verantwoordelijk omgaan met grondstoffen en ontwerpen ze hun producten zo dat ze een lang leven zullen hebben. Om zo extra afval in de nabije toekomst te voorkomen. Ze hebben dus niet enkel goede producten, ook hun normen en waarden mogen er zijn.

Artemide heeft alle soorten hanglampen in huis

We hebben wel meer dan tachtig verschillende modellen hanglampen van Artemide in ons assortiment. Het ene ontwerp is nog mooier dan het andere. Het is net een snoepwinkel. Neem de hanglampen uit de nh1217 collectie bijvoorbeeld. Deze kun je in hoogte verstellen en je bepaalt zelf waar de lichtbol komt te hangen. Zo kun je deze speelse stijlvolle lamp helemaal naar eigen hand zetten. De Pirce collectie is ook speels, maar heeft meer een futuristische uitstraling. Hij is er in verschillende maten. De Pirce mini hanglamp is bijvoorbeeld perfect voor boven de eettafel. Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudiger modern model, dan is de Nur collectie een goede keus. De Nur hanglamp LED geeft zowel direct als indirect licht en zo is het een echte sfeermaker. Je hoort het, de Artemide hanglampen zijn er in alle soorten en maten. Welke is jouw favoriet?

Artemide hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Artemide
Filters
Productsoort
Hanglamp
Kleur
Geschikt voor
Op voorraad
Fitting
Ontwerper
Bediening
Hoogte verstelbaar
Kleurtemperatuur
Woonstijl
Snoerlengte
Materiaal
Dimbaar
Dim Techniek
Lichtrichting
Prijs
Lichtbron meegeleverd
Wattage