Artemide La Linea

Een product ontwikkelen dat er van buitenaf minimalistisch en eenvoudig uitziet, maar toch vol technische snufjes zit? Dat kan niet anders dan het werk van Artemide zijn. De La Linea lampen van Artemide passen dan ook weer perfect in dat plaatje. Ze zijn dun en beweeglijk waardoor ze letterlijk ‘aansluiten’ op iedere ruimte. En dat was dan ook precies de bedoeling van de ontwerpers. De La Linea lampen van Artemide zijn namelijk ontworpen met het idee om verlichting echt deel uit te laten maken van de ruimte waar ze in hangen. Wat ons betreft heel goed gelukt! De La Linea lampen zijn er in twee maten: een variant van 250 centimeter lang en een variant van 500 centimeter lang.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

De historie van Artemide

Het Italiaanse designmerk Artemide bestaat al sinds 1958 en brengt sindsdien de mooiste creaties op het gebied van verlichting uit. De ontwerpen van Artemide zijn eigenlijk altijd tijdloos, garanderen extreem hoge kwaliteit en zitten goed in elkaar. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de lampen vaak een heel leven mee gaan en soms zelfs nog meerdere generaties daarna. Ook zijn de lampen van Artemide vaak ecologisch geproduceerd. Bovendien is Artemide het eerste designmerk dat alleen nog maar ledverlichting maakt. Moeten we nog doorgaan? Met de La Linea collectie van Artemide omarmen ze weer opnieuw al deze elementen en tillen ze verlichting in de designwereld weer naar een hoger niveau. Waar ga jij deze plafond- en wandlamp in één ophangen?

La Linea van Artemide: simplistisch én functioneel

Zo simplistisch als de La Linea lampen van Artemide eruitzien, zo ingenieus zijn ze op technisch vlak. Zo kun je de lampen bijvoorbeeld ook buiten gebruiken vanwege hun hoge IP-waarde. Daarnaast zijn de lampen zoals eerder gezegd flexibel en ook modulair. Dat betekent dat deze lampen hartstikke veelzijdig zijn. Combineer verschillende La Linea lampen van Artemide met elkaar voor een mooi totaalplaatje. Neem bijvoorbeeld de La Linea plafond- en wandlamp 2,5m dimbaar in de leeshoek en de La Linea plafond- en wandlamp 5m dimbaar in een lange gang of boven de eettafel. Je kunt ze op speelse wijze ophangen en je creativiteit de vrije loop laten, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze strak tegen de muur te laten lopen. Aan jou de keuze!

Artemide La Linea bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de La Linea collectie van Artemide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.