De historie van Artemide

Het Italiaanse designmerk Artemide bestaat al sinds 1958 en brengt sindsdien de mooiste creaties op het gebied van verlichting uit. De ontwerpen van Artemide zijn eigenlijk altijd tijdloos, garanderen extreem hoge kwaliteit en zitten goed in elkaar. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de lampen vaak een heel leven mee gaan en soms zelfs nog meerdere generaties daarna. Ook zijn de lampen van Artemide vaak ecologisch geproduceerd. Bovendien is Artemide het eerste designmerk dat alleen nog maar ledverlichting maakt. Moeten we nog doorgaan? Met de La Linea collectie van Artemide omarmen ze weer opnieuw al deze elementen en tillen ze verlichting in de designwereld weer naar een hoger niveau. Waar ga jij deze plafond- en wandlamp in één ophangen?

La Linea van Artemide: simplistisch én functioneel

Zo simplistisch als de La Linea lampen van Artemide eruitzien, zo ingenieus zijn ze op technisch vlak. Zo kun je de lampen bijvoorbeeld ook buiten gebruiken vanwege hun hoge IP-waarde. Daarnaast zijn de lampen zoals eerder gezegd flexibel en ook modulair. Dat betekent dat deze lampen hartstikke veelzijdig zijn. Combineer verschillende La Linea lampen van Artemide met elkaar voor een mooi totaalplaatje. Neem bijvoorbeeld de La Linea plafond- en wandlamp 2,5m dimbaar in de leeshoek en de La Linea plafond- en wandlamp 5m dimbaar in een lange gang of boven de eettafel. Je kunt ze op speelse wijze ophangen en je creativiteit de vrije loop laten, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze strak tegen de muur te laten lopen. Aan jou de keuze!

Artemide La Linea bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de La Linea collectie van Artemide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Artemide
Filters
Productsoort
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Op voorraad
Woonstijl
Dim Techniek
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.