Artemide Tolomeo Basculante

De lampen uit de Artemide Tolomeo Basculante serie komen uit de populaire Tolomeo collectie van dit Italiaanse merk. Waar bij de meeste versies de lamp een kap heeft van aluminium, hebben deze lampen een kap van perkamentpapier of een satijnen stof. Dat geeft de lampen naast het industriële karakter ook iets zachts mee. Een mooie combinatie die in veel huishoudens goed tot zijn recht komt. Een aspect van wat deze lampen zo populair maakt is hun flexibiliteit. Welk model je ook kiest, de lamp heeft verschillende buigpunten. Zo kun je de richting van het licht helemaal naar je hand zetten. Neem bijvoorbeeld de Tolomeo Basculante wandlamp. Deze wandlamp kan je helemaal klein maken of uitstrekken tot wel 111 centimeter. Handig voor bij de bank, boven je bed of in je werkkamer.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Artemide: voor nu en voor later

Dit Italiaanse merk is in 1960 in Milaan opgericht. Nu, zo een zestig jaar verder, is het een van de grootste en bekendste merken in de wereld van verlichting geworden. Ze verkopen hun lampen in bijna honderd verschillende landen waar Nederland er gelukkig ook een van is. Door de innovatieve houding en de lange geschiedenis van het merk hebben ze inmiddels al meerdere klassiekers op hun naam staan. Het eerste ontwerp uit de Tolomeo serie stamt al uit 1987. Nu dertig jaar later is het een uitgebreide collectie geworden met meerdere soorten en modellen. De Basculante collectie is er daar een van. Het bewijst dat een goed ontwerp de modegrillen van de tijd doorstaat en meerdere generaties mee kan gaan. Wordt een lamp uit de Basculante serie jullie toekomstige familiestuk?

Aan tafel met Artemide Tolomeo Basculante lampen

Wil je je tafel laten baden in het licht? Dan heb je in de Artemide Tolomeo collectie maar liefst drie verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor de Tolomeo Basculante tafellamp voor dat echte leestafelgevoel. Handig wanneer je ook deels thuiswerkt. Wil je je tafel liever vrijhouden van spullen? Ga dan voor een vloerlamp zoals de Tolomeo Basculante Lettura vloerlamp. Wanneer je die aan de kop van de tafel zet, kun je zo nog makkelijk de lichtstraal aanpassen. Heb je liever een klassiek beeld met een mooie lamp hangend boven de tafel? Dan is de Tolomeo Basculante 2-arm hanglamp de perfecte match voor jou. Welke versie je ook kiest, de tafel zal voorzien zijn van een sfeervol licht.

Artemide Tolomeo Basculante bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Artemide Tolomeo Basculante collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.