Artemide Tolomeo Basculante

De Artemide Tolomeo Basculante lamp knikt je vrolijk toe. Door het kantelbare frame draai je de lampenkap steeds daar naartoe waar je op dat moment extra verlichting nodig hebt. De Tolomeo Basculante is als vloerlamp verkrijgbaar in twee varianten. Allereerst is er de Tolomeo Basculante Terra vloerlamp, die met zijn drie scharnierpunten buitengewoon flexibel is. Bij zijn broertje, de Artemide Tolomeo Basculante Lettura vloerlamp, zit het derde scharnierpunt bij de voet waardoor je hem eenvoudig over je leesstoel heen buigt.

Sorteren op
Toon als:

1-5 van 5 producten

Aan tafel met Artemide

Wil je je tafel laten baden in het licht? Dan heb je met de Artemide Tolomeo serie maar liefst drie keuzes met betrekking tot de bevestiging. Kies bijvoorbeeld voor een Tolomeo Basculante tafellamp voor dat echte leestafelgevoel. Wil je je tafel vrij houden van spullen? Ga dan voor een Tolomeo Basculante Parete wandlamp. En ben je op zoek naar een sfeermaker voor gezellige etentjes? Dan is de Artemide Tolomeo Basculante Sospensione hanglamp de perfecte match voor jou.

Artemide Tolomeo Basculante bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elke lamp van de Artemide Tolomeo Basculante serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van de Artemide Tolomeo Basculante serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp van de Artemide Tolomeo Basculante serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven