Artemide Logico

Wanneer je de Artemide Logico serie bewondert kun je haast niet geloven dat deze lamp van glas is. Door een speciale bewerking ziet het glas er heel licht en luchtig uit, alsof het een wolkje is. Kijk nog maar eens goed! Zodra je bijvoorbeeld de Logico plafondlamp large bestudeert zie je dat de lamp toch echt van mondgeblazen glas is gemaakt, en niet van dunne geplooide stof. Bovendien zweeft deze Artemide Logico lamp niet als een wolk, maar is hij stevig aan het plafond gemonteerd met een metalen frame. Het golvende glas zorgt voor een aangename lichtverspreiding die zowel functioneel als sfeervol is. Neem rustig een kijkje en scrol tussen alle mooie Logico lampen van Artemide.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Artemide Logico designverlichting

Artemide is het toppunt van Italiaans design. Hun prachtige verlichting is tijdloos en modern tegelijkertijd. De designs van dit merk trekken zich niets aan van trends of rages, en zijn op die manier geschikt om generaties lang mee te gaan. Artemide investeert veel in duurzaamheid en maakt veel gebruik van LED-verlichting. Elke Artemide collectie heeft zijn eigen karakteristieke uiterlijk. De Artemide Logico collectie heeft bijvoorbeeld wel wat weg van luchtige wolken. De Artemide Logico Mini hanglamp zweeft bijvoorbeeld haast onmerkbaar boven je eettafel en verspreid een aangenaam licht door het witte glas.

Artemide Logico als eyecatcher

Zie jij er een konijn in, of toch een hoge hoed? De Logico hanglamp en Logico Mini hanglamp hebben wel wat weg van kleine witte wolkjes op een zomerdag. De Artemide Logico plafondlamp Large is dan bijvoorbeeld weer wat groter, waardoor hij wat meer opvalt. Maar gelukkig hoef je je bij deze Artemide Logico lampen geen zorgen te maken om waterschade: ze hangen hoog en droog aan je plafond en schijnen met prachtig gefilterd licht. Net als de zon die door de wolken breekt! Hang een Artemide Logico lamp in je huis en je weet dat het direct een blikvanger wordt. Zeker als je kiest voor Logico Mini tafellamp, die niet alleen qua vorm maar ook qua kleur opvalt.

Artemide Logico bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide Logico lampen. Dat betekent dat wij elke Artemide Logico lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Artemide Logico serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Artemide Logico collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.