Artemide Tolomeo Mini

Een Artemide Tolomeo Mini lamp mag dan compact zijn, toch doet hij op geen enkel punt onder voor grotere Tolomeo lampen. De flexibele lamp schijnt helder licht en kan zich ondanks zijn naam toch uitstrekken tot ruim een meter. En dat is precies wat deze serie zo handig maakt: welk model je ook kiest, ze hebben allemaal een verstelbare arm die je overal heen kunt buigen. Zoals de Tolomeo Mini Parete wandlamp. Handig voor naast de bank, maar ook in de keuken. Waar jij ook wilt lezen of je groentes wilt snijden, deze wandlamp zal je van het perfecte licht voorzien. Omdat je de kap ook kunt draaien, kunnen deze lampen zowel direct als indirect licht geven. Hij geeft dus zowel sfeer als functioneel licht. Hij vormt zich helemaal naar je wens. Ideaal!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Artemide verbindt heden en verleden

Dit Italiaanse verlichtingsmerk ontwerpt voor de toekomst. Door ontwikkelingen in maatschappelijke kwesties en technologische mogelijkheden veranderd ook onze wensen wat betreft verlichting. Ze zien verlichting daarom nooit los van de mens en zijn omgeving. Zo vraagt de huidige tijd om duurzaamheid en een zuinige omgang met energie. Dit zijn allemaal aspecten die Artemide meeneemt in het ontwerpproces en de uitvoering. Dat betekent echter niet dat ze losstaan van het verleden. De ontwerpen die echte designklassiekers zijn geworden, houden ze in ere. Vandaar dat de Tolomeo collectie die al in 1987 is ontworpen nog steeds een belangrijk onderdeel van het assortiment is. Inmiddels wel met LED versies natuurlijk. Zo vinden het verleden en het heden elkaar wat een prachtig resultaat geeft.

Artemide past overal met de Tolomeo Mini lampen

De industriële en stoere uitstraling van de beroemde Tolomeo serie van Artemide is ook onmiskenbaar aanwezig bij de Mini serie. Het is een tijdloos ontwerp, je hoeft dus niet bang te zijn dat de lamp uit de mode raakt of dat je er over een paar jaar op uitgekeken bent. Het ontwerp gaat al dertig jaar mee. Heb je op je werkplek, thuis of op kantoor nog een goede lamp nodig? Dan is bijvoorbeeld de Tolomeo Mini bureaulamp retrofit zwart een goede keus. Als zwart te donker voor je is, kun je ook voor een witte of aluminium versie gaan. Eigenlijk is het zonde de bureaulamp uit deze serie uitsluitend te gebruiken op een bureau. Hij staat ook prachtig op een dressoir, een bijzettafeltje of op een nachtkastje. Waar heb jij nog een plekje over?

Artemide Tolomeo Mini bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Artemide Tolomeo Mini collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.