Artemide Tolomeo Micro

De Artemide Tolomeo Micro serie is een prachtige collectie design lampen. De Artemide Tolomeo Micro is het kleine broertje van de beroemde Tolomeo. Deze lamp timmert hard aan de weg als designklassieker. Met zijn tijdloze vormgeving past een Tolomeo lamp, ongeacht het formaat of de kleur, altijd in je interieur. Een prachtig lamp is bijvoorbeeld de Artemide Tolomeo Micro Pinza wandlamp LED. Deze lamp is heel eenvoudig overal te bevestigen, met dank aan de stevige klem die je op elk oppervlak kunt gebruiken. Dus heb je een gerichte lichtstraal nodig in de keuken, of wil je juist goed kunnen lezen aan je bureau? Dan is deze Artemide Tolomeo Micro lamp iets voor jou.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Artemide design

Het Italiaanse merk Artemide is al sinds de oprichting in 1960 een bekende naam in de designwereld. Toen ze in 1987 hun Tolomeo lamp introduceerden, zetten ze het merk stevig op de kaart. Sinds de lancering van deze klassieker hebben de designers verschillende Tolomeo series gemaakt, zoals de Artemide Tolomeo Micro serie. Van dimbaar tot simpelweg aan/uit, en van staande lamp tot hanglamp: in deze reeks is alles mogelijk. Een verrassende lamp uit de Artemide Tolomeo Micro serie is de Artemide Tolomeo Micro Terra booglamp retrofit. Deze vloerlamp heet dan wel Micro, maar schijnt zijn licht toch van maar liefst 172 centimeter hoog. Bepaald geen kleine speler dus!

Mooi aan de muur

Vloerlampen, hanglampen, tafellampen. Veel mensen staan er niet bij stil, maar ook de wand kan een uitstekende plek zijn om een lamp aan te bevestigen. Je kunt de wandlampen uit de Artemide Tolomeo Micro namelijk alle kanten opdraaien, waardoor je altijd licht hebt waar je het op dat moment nodig hebt. Artemide heeft verschillende modellen wandlampen in de collectie. Allereerst is er de Artemide Tolomeo Micro wandlamp retrofit, die gemakkelijk weg te vouwen is tegen de muur als je hem even niet nodig hebt. Zoek je een lamp die je eenvoudig naar een andere ruimte mee kunt nemen? Kijk dan eens bij de Tolomeo Micro Pinza klemlamp retrofit. Deze klem je vast waar je hem nodig hebt. Dus laat de boor maar bij het gereedschap liggen, want die heb je niet nodig voor de bevestiging van deze handige Artemide Tolomeo Micro lamp.

Artemide Tolomeo Micro op tafel

Werk je vanuit huis? Of lees je ’s avonds nog wel eens iets aan tafel? Dan weet je hoe belangrijk goede verlichting is. De Artemide Tolomeo Micro collectie heeft alles in huis om het de lezer in jou gemakkelijk te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Artemide Tolomeo Micro bureaulamp retrofit? Door de twee veersystemen is deze lamp in elke richting te draaien. De Artemide Tolomeo Micro tafellamp LED met dimmer en tafelbevestiging is ook draaibaar, en deze variant kun je ook dimmen als je genoeg gelezen hebt. Nog een handige lamp uit de serie is de Artemide Tolomeo Micro klemlamp retrofit kun je aan het tafelblad vastschroeven. Moet hij op een andere hoek komen? Geen probleem, even losdraaien en je hebt het licht waar je wilt.

Artemide Tolomeo Micro bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Artemide Tolomeo Micro lamp. Dat betekent dat wij elke Artemide Tolomeo Micro lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Artemide Tolomeo Micro serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Artemide Tolomeo Micro collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.